Meghan Markle si Printul Harry, fotografie adorabila cu bebelusul la inceput de an | Demamici.ro

Meghan Markle si Printul Harry trec prin cea mai frumoasa perioada din viata lor. In 2019, ducele si ducesa de Sussex au devenit parintii primului copil, micutul Archie. Iar in 2020 Meghan Markle si Printul Harry vor experimenta, poate, si mai bine noua lor viata de parinti.

In apropierea noului an, cei doi au facut publica o fotografie adorabila cu bebelusul Archie. Juniorul Casei Regale pare ca a mostenit trasaturi fizice atat de la mama lui, dar si de la tata.

„Va dorim tuturor un An Nou cat mai fericit si va multumim pentru sprijinul vostru neincetat”, este mesajul care a insotit clipul in care ruleaza imagini cu momentele importante din viata lor, din anul 2019.

Potrivit reporterului de la Casa Regala Omid Scobie, fotografia cu bebelusul Archie a fost realizata recent, in vacanta petrecut de Meghan Markle si Printul Harry in Canada.

Bebelusul Archie, noua senzatie de la Casa Regala, dar si a internetului

Vezi si: Vezi si: Prima aparitie publica a bebelusului regal. Ducii de Sussex, pentru prima data in formula de trei | Demamici.ro

Cel mai nou membru al familiei Casei Regale Britanice a devenit extrem de popular si in mediul online. Si, cu fiecare fotografie postata de parintii lui, bebelusul ajungea direct pe prima pagina a publicatiilor.

Meghen Markle si Printul Harry au devenit extrem de populari in randul britanicilor, dar si in intreaga lume, iar popularitatea cuplului aduce aminte de cea a regretatei Printese Diana. Desi au intampinat si ei greutati din cauza mediatizarii relatiei lor si a presiunii opiniei publice, cei doi au incercat sa fie cat se poate deschisi.

De Craciun, bebelusul Archie i-a cucerit pe internauti din nou cu o fotografie alb negru in care apare alaturi de parintii lui, langa bradul de Craciun.

Meghan Markle, indragita de multe mamici

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a vorbit intr-un interviu despre provocarile intampinate de o mama la inceput de drum.

Vezi si: Meghan Markle a spus cu voce tare ceea ce multor mamici le-a fost rusine sa zica pana acum: „Nu multa lume intreaba…” | Demamici.ro

Desi are toate resursele financiare puse la dispozitie de Casa Regala a Marii Britanii, la finalul zilei, sotia Printului Harry se confrunta cu aceleasi provocari ca orice alta mamica.

Intrebata de un jurnalist cum se descurca si daca se simte OK, Meghan Markle a oferit un raspuns extrem de sincer. Multe mamici din intreaga lume s-au regasit in raspunsul ei.

„Ma bucur ca m-ai intrebat asta, pentru ca nu multa lume m-a intrebat daca sunt OK. Ceea ce se intampla dincolo de aparitiile oficiale este viata de mama, cu bune si cu rele”, a raspuns Meghan.

Jurnalistul a intrebat-o apoi pe ducesa daca „ar fi corect sa spuna despre ea ca nu se simte foarte ok” in acest moment al vietii ei.

„Asa este”, a raspuns Meghan Markle, atragand simpatia multor mame aflate la inceput de drum care au empatizat cu ea.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

11 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni