Știri interne

Ana Maria Mărgean a ridicat sala în picioare în finala America’s Got Talent VIDEO | Demamici.ro

Ana Maria Mărgean a ridicat sala în picioare în finala America’s Got Talent. Ana Maria Mărgean a reușit performanța să ducă numele României în finala celebrului show de peste ocean, America’s Got Talent.

La vârsta de 13 ani, Ana Maria a impresionat publicul și jurații cu numărul ei artistic inedit, un show de ventrilocie.

Împreună cu păpușa Lizzy pe care a prezentat-o în fața publicului american ca fiind „Doamna Știe Tot”, micuța româncă a interpretat melodia „I put a spell on you”.
Este vorba de momentul care i-a adus apreciere și în România la show-ul „Românii au talent” și pe care a reușit să-l ridice la alt nivel, după apariția ei pe scena din America.

Bună seara tuturor! Sunt aici în seara aceasta cu o persoană foarte specială în viața mea, e vorba despre mentorul meu, care îmi este și profesor de canto: dna „Știe Tot”. E mereu alături de mine pentru a-mi da sfaturi și pentru a mă încuraja”, a spus Ana-Maria Mărgean, care a fost susținută din public de mama ei.

Ana Maria Mărgean a fost comparată de jurați cu Ariana Grande: „Dacă Ariana Grande ar fi avut 13 ani și ar fi fost româncă„

Momentul artistic combinat cu talentul de ventriloc al fetei a stârnit ropote de aplauze. Jurații au apreciat prestația fetei, dar și apariția ei, pe care a comparat-o cu celebra artistă Ariana Grande.

„Dacă Ariana Grande ar fi fost româncă și ar fi avut 13 ani și o păpușă. La asta cred că ne-am uitat! Pe de altă parte, într-o țară în care engleza nu e nici măcar limba ta maternă, tu ai fost capabilă să stârnești râsete aici, în America. Este absolut uimitor! Ești exact unde un star ar trebui să fie!”, a spus Howiw Mandel, unul din jurați.

Modelul Heidi Klum, care ocupă și ea un loc la masa juraților, a fost cucerită de talentul de ventriloc al fetei.

„Perfect! A fost perfect! Și ai cântat fără să îți miști buzele… Cred că ești cu adevărat incredibilă!”, a spus și Heidi Klum.

Ana Maria Mărgean a ridicat sala în picioare în finala America’s Got Talent

Simon Cowell, cunoscut pentru duritatea cu care îi evaluează pe concurenți, a rămas extrem de plăcut de apariția româncei și a zâmbit pe toată durata prestației de pe scenă.

„Ana, ce mi s-a părut cu adevărat remarcabil a fost naturalețea cu care ai venit pe scenă. Meriți cu adevărat să fii aici”, i-a spus Simon Cowell.

Nu în ultimul rând, Ana Maria Mărgean a impresionat și prin naturalețea cu care și-a prezentat show-ul în limba engleză, cu atât mai mult cu cât a fost vorba de un număr de ventrilocie, jonglând astfel pe mai multe voci și intonații.

Momentul artistic al Anei Maria Mărgean de pe scena America’s Got Talent a strâns aproape 1 milion de vizualizări în nicio săptămână de când a fost urcat pe Youtube.

Vezi și: Kira Hagi, expoziție de pictură la București. Fiica lui Gică Hagi l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu prin talentul ei: „Fac împrumut și o să cumpăr un tablou” | Demamici.ro

Vezi și: Ozana Barabancea are doi copii majori, frumoși și talentați. Andrew și Gloria au moștenit talentul artistic al mamei lor | Demamici.ro

Vezi și: Aurelian Temișan, mândru tată de fată! Micuța Dora are 11 ani și a moștenit carisma părinților ei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

15 ore

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

16 ore

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

3 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni