Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizare in vitro VIDEO | Demamici.ro

Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizare in vitro. Alina și Ilan Laufer au primit de curând cea mai frumoasă veste din ultimii ani.

După mulți ani de tratamente și încercări, cei doi vor avea primul lor copil. Alina Laufer este însărcinată în șase săptămâni, iar vestea a venit chiar de ziua de naștere a lui Ilan, pe 16 august.

„Eu mi-am luat două teste de sarcină că așa era pachetul și mi l-am făcut pe primul puțin mai devreme, și am fost cam dezamăgită. Duminică dimineață, m-am trezit înaintea lui Ilan, mai aveam un test, mi-am pus toate speranțele în el și când am văzut că a ieșit pozitiv am început să sar în sus de bucurie. A fost un moment pe care l-am așteptat de atâta timp.”, a povestit viitoarea mămică la Teo Show.

Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. „Medicii ne-au spus că în proporție de 99% nu mai putem avea copii”

Ilan Laufer, sportiv de performanță vreme de mulți ani, a întâmpinat și el o serie de probleme de fertilitate, odată cu soția lui.

„Noi am încercat de mai multe ori cu ajutorul medicinii să concepem un copil. Am avut câteva probleme, nu foarte mari, dar erau niște probleme cât să nu putem să concepem pe cale naturală. Și ne-am apucat imediat după nuntă pe treabă, o parte din problemă a fost la mine, am și spus-o.

Am început diverse tratamente. Din păcate, în anumite cazuri, aceste tratamente au un efect exact contrar, adică îți agravează problemele.

Apoi am ajuns la alți doctori care ne-au spus că în proporție de 99% nu o să putem avea copii, fiindcă ceea ce luasem eu ca tratament nu mi-a făcut mie bine.

Știu că sunt foarte multe cupluri care au aceste probleme de fertilitate. Dar merită să aveți răbdare, să încercați.

Noi nu am renunțat niciodată la idee, nici măcar când am avut cel mai rău diagnostic, de azoospermie (n.r. atunci când lichidul seminal nu mai conține spermatozoizi).

Fiind și sportiv de performanță, am știut că acest lucru te poate afecta, însă în timp lucrurile pot reveni la normal.

În cazul meu, tratamentul mi-a făcut rău, iar timpul le-a rezolvat cumva pe toate.”, a mai povestit Ilan Laufer.

Alina Laufer mai are o fetiță din căsnicia anterioară cu artistul Jorge

Alina se află la a doua sarcină. Ea mai are o fetiță, Karina, în vârstă de 8 ani și și-ar dori ca acum să devină mamă de băiat.

„În căsnicia noastră, singurul lucru care lipsea era un copil biologic, al nostru. Atâta timp cât ai un țel și încerci de fiecare dată să faci ceva pentru țelul tău… noi nu am încetat niciodată să luptăm.

Eu mi-aș dori băiat, Ilan își dorește fetiță. Dar nu ne vom opri aici. Iar dacă e să ne ghidăm după date, s-ar putea să nasc de ziua mea.

Noi avem totul organizat acasă pentru venirea copilului încă de acum 8 ani. Totul e pregătit.”, a mai povestit cuplul.

Vezi si: După 10 ani de tratamente pentru infertilitate, un cuplu de români și-a strâns bebelușul în brațe! Un interviu emoționant despre perseverență, încredere și iubire necondiționată VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Visul tău de a deveni părinte, transformat în realitate de BioTexCom – singura clinică cu ciclu complet din Ucraina | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni