Alina Laufer, internată de aproape 3 săptămâni după ce a născut prematur. Cum se simt gemenii | Demamici.ro

Alina Laufer, internată de aproape 3 săptămâni după ce a născut prematur. Cum se simt gemenii. Alina Laufer este internată în spital de aproape 3 săptămâni de când a născut prematur bebelușii pe care i-a așteptat atât de mult.

Ilan Laufer, soțul Alinei, i-a fost alături soției sale de la distanță oferindu-i tot sprijinul necesar. Mămica gemenilor a ales să rămână în spital alături de copilașii lor, până când starea lor se va stabiliza.

Din fericire, starea de sănătate a micuților pare să fie pe calea cea bună.

Alina Laufer, internată de aproape 3 săptămâni după ce a născut prematur. Cum se simt gemenii

„Copiii sunt pe cale să fie OK. Am avut și am în continuare foarte mari emoții. S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale. Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții.

Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat. Adică, acum, cele mai critice momente, ca să zic așa, sunt în urma noastră și de acum situația devine mai bună pe zi ce trece. Alina e bine. Alina descarcă tiruri deja în parcare acolo la spital (n.r. râde). Alina se simte bine. Oricum, era în formă fizică și înainte de cezariană și ea e oricum foarte puternică, ca să zic așa.

Nu se plânge nici la durere, nici la lipsa de confort și e greu cu ăștia mici că sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi. Ea nu mai este la Terapie Intensivă. Alina este la un salon normal de acolo”, a declarat soțul Alinei Laufer pentru Viva!

Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de săptămâni

Alina și Ilan Laufer și-au dorit enorm să devină părinți și după ani buni de încercări eșuate, cuplul a apelat la un tratament de fertilizare in vitro. Spre surpriza lor, au aflat că vor deveni părinți de gemeni. Sarcina, însă, s-a dovedit a fi una cu riscuri.

În februarie, Alina Laufer a fost internată la Maternitatea Giulești, aproape de săptămâna 30 de sarcină.

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni.

Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, declara Ilan Laufer la momentul internării.

Vezi si: Alina Laufer, primele declarații din maternitate după ce-a născut la 29 de săptămâni: „Nu plec din spital decât cu gemenii în brațe!” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de săptămâni: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni