Andreea Bălan, petrecere cu surprize pentru micuța Clara. Au trecut 2 de ani de când artista a fost la un pas de moarte | Demamici.ro

Andreea Bălan, petrecere cu surprize pentru micuța Clara. Au trecut 2 de ani de când artista a fost la un pas de moarte. Andreea Bălan și-a sărbătorit fetița cea mică săptămâna aceasta. Clara Maria a împlinit vârsta de 2 anișori, ocazie cu care mămica ei celebră a organizat o petrecere cu cei apropiați.

Andreea Bălan este extrem de implicată în creșterea celor două fetițe ale sale, iar după despărțirea de tatăl fetițelor, George Burcea, mama vedetei a ajutat-o enorm cu cele două fete.

La fiecare aniversare, artista le organizează o petrecere desprinsă parcă din povești, în care micuțele ei se simt ca niște adevărate prințese.

Joi, 4 martie, micuța Clara a împlinit 2 ani, iar alături de ea au fost și nașii Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Au trecut 2 de ani de când artista a fost la un pas de moarte

„Aseară am sărbătorit-o pe Clara cu o mică petrecere plină de râsete, chicote și voie bună!

Au fost alături de noi oamenii pe care îi iubim și bineînțeles nașii noștri dragi care au botezat-o: Aurelian Temișan & Monica Davidescu, mereu implicați și devotați.

Ne-am simțit minunat. Sunt foarte fericită și mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase!”, a transmis Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Au trecut doi ani de când Andreea Bălan a fost la un pas de moarte. Artista a intrat în stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, însă medicii au reușit să-i salveze viața. Celebrând șansa la viață pe care a primit-o odată cu nașterea mezinei, artista a lansat o piesă emoționantă: „Amintiri”.

„Dragii mei, cu emoție și cu multă dragoste, vă prezint azi AMINTIRI, una dintre cele mai emoționante piese din cariera mea.

Pentru mine, ziua de 4 martie este foarte importantă deoarece este ziua în care am primit o a doua șansă la viață.

În această zi s-a născut Clara și de aceea vreau ca în fiecare an, pe 4 martie, să lansez o piesă de suflet.

Anul trecut am lansat „Inimă de fier”, melodia care mă reprezintă și îmi dă putere, iar anul acesta lansez împreuna cu voi „Amintiri”, piesă foarte emoționantă, care spune povestea copilăriei și a adolescenței noastre.”

Andreea Bălan a intrat în stop cardio-respirator după ce a născut-o pe Clara

Andreea Bălan s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. Andreea Balan a suferit un soc cardio-respirator in timpul operatiei de cezariana pe 04.03.2019. Artista a facut embolie amniotica, o complicatie foarte rara care apare o data la 80.000 de cazuri.

„Bineinteles ca am fost in soc cardio-respirator, am fost intubata si apoi dusa la terapie intensiva. La terapie intensiva am stat vreo 2 zile. Nu-mi aduc aminte nimic din acea perioada pentru ca probabil eram sedata, desi sotul meu George imi zice ca a venit si a vorbit cu mine, dar eu nu-mi aduc aminte acest lucru. Abia ieri am fost adusa in salon si am vazut-o pe Clara Maria.

Pana ieri nu am stiut unde sunt, ce-i cu mine si asa mai departe, desi oamenii vorbeau cu mine si eu paream ca sunt constienta. Am avut o groaza de perfuzii. Am avut 2 in gat, am avut peste tot. Nu va mai spun pe unde am avut. Am trecut prin ceva foarte grav, mi s-a spus.

Poate ca nu constientizez foarte bine acum. Ma bucur ca sunt in viata, ma bucur ca fetita mea este sanatoasa, ma bucur ca s-a intamplat lucrul asta dupa ce a fost scoasa pentru ca daca mai era in burtica poate se intampla ceva cu ea.

Am citit ca sunt cazuri in care aceasta embolie se intampla cand copilul este inca in burtica si atunci mor si fatul si mama. Am avut noroc pentru ca au existat niste medici care si-au dat seama din prima clipa cu ce se confrunta si ca este vorba despre embolie amniotica si nu este altceva.”, povestea Andreea Bălan după ce a fost la un pas să-și piardă viața.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni