Alina Laufer, însărcinată cu gemeni, internată de urgență în spital: „Una dintre membrane s-a rupt, a pierdut lichid amniotic” | Demamici.ro

Alina Laufer, însărcinată cu gemeni, internată de urgență în spital: „Una dintre membrane s-a rupt, a pierdut lichid amniotic”. Anunțul a fost făcut astăzi, de soțul Alinei, Ilan Laufer.

Afaceristul nu a putut rămâne alături de soția lui la spital, din cauza regulilor stricte din această perioadă, însă i-a rugat pe internauți să îi transmită Alinei gândurile lor de încurajare, în această perioadă dificilă.

Alina Laufer, însărcinată cu gemeni, internată de urgență în spital

Alina Laufer urmează să rămână sub atenta supraveghere a medicilor pentru următoarele două săptămâni:

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni.

Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.

Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, este mesajul transmis de Ilan laufer.

Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizare in vitro

Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizare in vitro.

„Noi am încercat de mai multe ori cu ajutorul medicinii să concepem un copil. Am avut câteva probleme, nu foarte mari, dar erau niște probleme cât să nu putem să concepem pe cale naturală. Și ne-am apucat imediat după nuntă pe treabă, o parte din problemă a fost la mine, am și spus-o.

Am început diverse tratamente. Din păcate, în anumite cazuri, aceste tratamente au un efect exact contrar, adică îți agravează problemele.

Apoi am ajuns la alți doctori care ne-au spus că în proporție de 99% nu o să putem avea copii, fiindcă ceea ce luasem eu ca tratament nu mi-a făcut mie bine.

Știu că sunt foarte multe cupluri care au aceste probleme de fertilitate. Dar merită să aveți răbdare, să încercați.

Noi nu am renunțat niciodată la idee, nici măcar când am avut cel mai rău diagnostic, de azoospermie (n.r. atunci când lichidul seminal nu mai conține spermatozoizi).

Fiind și sportiv de performanță, am știut că acest lucru te poate afecta, însă în timp lucrurile pot reveni la normal.

În cazul meu, tratamentul mi-a făcut rău, iar timpul le-a rezolvat cumva pe toate.”, a mai povestit Ilan Laufer.

După mulți ani în care s-au rugat să poată avea un copil împreună, cuplul a primit cea mai frumoasă veste: Alina a rămas însărcinată cu gemeni.

„Știu că ne-am întâlnit și mi-ai zis: „Hai că poate sunt doi. Mi-ai zis să dea Dumnezeu să fie doi. Ai fost o profetă. Avem gemeni. Eu și Ilan suntem foarte, foarte fericiți.

Vreau să spun că astăzi am fost cu Ilan pentru prima dată la o ecografie pentru că el nu a fost până acum cu mine la nicio vizită și a fost un moment atât de emoționant încât nu ne puteam abține aproape să nu plângem acolo amândoi când am văzut bobițele noastre cum dau fericite din mânuțe”, declara într-un interviu Alina Laufer.

Vezi si:

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână