Alina Ceușan: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!” | Demamici.ro

Alina Ceușan: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!” Alina Ceușan a devenit mamă la jumătatea lunii septembrie. Bloggerița din Cluj și-a adus pe lume băiețelul prin cezariană. Rock a adus nespusă bucurie în viața mămicii lui care petrece ore în șir privindu-l. Cu siguranță, fiecare femeie care a dat naștere unei minuni înțelege cât de puternice sunt sentimentele trăite când, după 9 luni de așteptare, îți poți privi puiul și îl poți strânge la piept.

Alina Ceușan a filmat aproape în fiecare moment din timpul petrecut în maternitate. A vrut să poată crea un vlog, un video în care să se regăsească toate etapele nașterii, detaliate cât mai bine.

Nicio persoană publică din România nu a mai făcut asta, iar proiectul pe care și l-a propus Alina Ceușan este unul pe cât de inedit, pe atât de folositor viitoarelor mămici care vor ști mai bine ce le așteaptă în maternitate (mai ales în una privată, căci Alina a născut la Regina Maria din Cluj).

Sinceră și extrem de deschisă, Alina Ceușan a ales să împărtășească cu urmăritorii de pe Instagram multe fotografii din maternitate. Printre acestea se numără și cele cu burtica.

Nicio femeie nu iese top model din maternitate. Uterul are nevoie de timp pentru a reveni la forma inițială. Alina a vrut să arate o imagine reală a corpului femeii din primele zile după naștere, așa că s-a afișat fără burtieră sau alte artificii care să-i strângă burta.

Vezi si: Alina Ceușan a născut! După 12 ore de travaliu a ajuns la cezariană | Demamici.ro

Alina Ceușan: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!”

Alina Ceușan: „Nu există o micșorare minune după naștere. Am vrut să vedeți niște fotografii reale: așa arată corpul meu la două zile după ce l-am adus pe lume pe Rock. Încă suntem în spital.

Port lenjerie intimă de unică folosință, din plasă, absorbante. Mușchii mei abdominali par absenți, iar burta arată de parcă aș fi însărcinată în 5 luni sau mai mult. Încă merg la baie cu perfuziile după mine.

Uterul se contractă de fiecare dată când alăptez. Da, poți purta o centură postnatală și poți să încapi într-o rochie, da, este adevărat că pierzi niște kilograme instant (copilul, lichidul, placenta… ) Dar mamelor, acordați-vă timp! A fost nevoie de 9 luni pentru ca bebelușul vostru să crească. Oferiți-vă cel puțin la fel de mult timp pentru a reveni la normal.

Poate acum este un alt normal, o versiune 2.0 a ta. Fii răbdătoare și fericită și bucură-te de momentele acestea. Asta este ceea ce-mi spun mie și ceea ce vă spun și vouă acum. În final totul se merită. Uită-te la fățuca mică. Da, mi-am spălat părul și m-am machiat la 2 zile după ce am născut, dar din nou, asta sunt eu. Dacă și pe tine te face fericită, fă-o).”

Postarea Alinei Ceușan a adunat aproape 100.000 de reacții în doar câteva ore și sute de comentarii. Urmăritoarele au felicitat-o pentru curajul de a arăta realitatea și de a nu afișa o imagine perfectă la câteva ore după naștere, așa cum au făcut-o atât de multe persoane publice.

Vezi si: Alina Ceușan și-a arătat abdomenul la câteva zile după naștere. Cum i s-a părut recuperarea după cezariană | Demamici.ro

Vezi si: Alina Ceușan, în costum de baie la 40 de săptămâni de sarcină! Frumoasa blondă poate intra în travaliu în orice moment | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

4 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

4 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

6 zile