Însărcinate, dar atât de diferite! „Fiecare femeie își poartă sarcina altfel. Asta nu înseamnă că cineva face ceva greșit sau nesănătos” | Demamici.ro

Însărcinate, dar atât de diferite! „Fiecare femeie își poartă sarcina altfel. Asta nu înseamnă că cineva face ceva greșit sau nesănătos.” Chontel Duncan este un model de fitness australian foarte cunoscut în mediul online.

În urmă cu 4 ani, când Chontel era însărcinată cu primul ei copil, o fotografie a devenit virală în mediul virtual. În poză apare modelul alături de o bună prietenă, Nat. Ambele erau însărcinate. Chontel în 21 de săptămâni, iar Nat în 25 de săptămâni.

Însărcinate, dar atât de diferite! Descrierea fotografiei, făcută de Chontel Duncan:

„Am fost surprinsă plăcut de o vizită făcută de prietena mea Nat care este și ea însărcinată. Să văd pe cineva care își mângâie burtica, să aud cât de incredibilă a fost călătoria ei în sarcină până în prezent, să vorbim despre bebeluși, mișcările lor, mâncare și nume a fost deosebit.

Este cea de-a treia sarcină a lui Nat și are o mulțime de sfaturi utile de oferit. Se observă și în poză cât de înaltă sunt. Am calculat și ne-am dat seama că ne despart 4 săptămâni de sarcină, așa că bebelușii noștri vor fi cam de aceeașpi vârstă, vor fi în aceeași clasă la școală și poate chiar cei mai buni prieteni, cine știe? Nat trebuie să nască la începutul lunii martie, eu la sfârșitul ei.

Fiecare femeie își poartă sarcina diferit. Asta nu înseamnă că cineva face ceva greșit sau nesănătos. Amândouă avem bebeluși care se dezvoltă sănătos și amândouă am avut sarcini incredibile până acum. Ne-am simțit minunat și pline de energie.”

Postarea a fost urmată de un val puternic de hate. Internauții au acuzat-o pe Chontel că a vrut să-și scoată propria siluetă în evidență, punându-și prietena într-o lumină mai puțin favorabilă.

Însărcinate, dar atât de diferite! „Fiecare femeie își poartă sarcina altfel. Asta nu înseamnă că cineva face ceva greșit sau nesănătos”

În prezent, modelul australian are 3 copii, ultimul născut în urmă cu câteva săptămâni. Cu toate că este de 3 ori mămică, Chontel Duncan are un corp de invidiat. În timpul sarcinilor, modelul a pus numărul minim de kilograme și a reușit să scape de surplus în doar câteva săptămâni după ce și-a adus copiii pe lume.

„Mă tot uit la pozele acestea de când eram însărcinată cu Jeremiah și cu Swayde. Cât de diferite au fost sarcinile până acum. În timpul primei sarcini am luat în greutate cel mai mult și am născut bebelușul cel mai mic de 3,24 kg.

La sarcina cu Swayde am pus cu 5 kilograme mai puțin decât la prima sarcină, iar ea a avut 3,86 kg. Acum mai am încă 2, 3 săptămâni până la naștere și ecografic pare mai mare decât primii copii. Dar până la urmă cine știe cu siguranță?”, a scris modelul de fitness australian pe contul său de Instagram.

Vezi si: Asa arata corpul femeii la cateva zile dupa nastere. Cu pruncii la piept, cu burta mare, cu lenjerie de unica folosinta | Demamici.ro

Vezi si: Corpul, dupa nastere – despre acceptarea noilor forme. Povestea unei mame | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni