Mămici și tătici celebri

Alice Peneacă a devenit mamă pentru prima oară. Prima imagine cu fetița: „Echipa noastră se mărește” | Demamici.ro

Alice Peneacă a devenit mamă pentru prima oară. Considerată una dintre cele mai frumoase românce, fotomodelul a născut la vârsta de 31 de ani o fetiță. O minune pe care a așteptat-o cu foarte mult entuziasm să-i apară în viață.

În urmă cu puțin timp, ea a împărtășit vestea cea mare și comunității sale de pe instagram. Acolo, Alice Peneacă a postat și o primă fotografie cu fetița ei.

Deși nu i se vede chipul, iar proaspăta mămică a surprins-o într-o ipostază amuzantă, admiratorii ei s-au bucurat să afle noutățile din noua ei viață, aceea de mamă.

Alice Peneacă a dat vestea cea mare alături de tatăl fetiței sale

Alice Peneacă a născut la 39 de săptămâni o fetiță. Pe durata sarcinii, fotomodelul s-a pozat de câteva ori cu burtica de gravidă la vedere și a împărtășit imaginile și cu urmăritorii ei, care rămâneau de fiecare dată uluiți de frumusețea viitoarei mămici.

De un an de zile, frumoasa vedetă trăiește o poveste de dragoste alături de Dragoș Caliminte, un afacerist din Constanța.

Vestea că vor deveni părinți i-a bucurat enorm: „Echipa noastră se mărește”, a fost mesajul transmis de Alice Peneacă pe Instagram la acea vreme.

Pentru Alice Peneacă și Dragoș Caliminte, relația s-a desfășurat în pași rapizi și în doar un an din momentul în care s-au cunoscut prima dată, au întâmpinat și venirea pe lume a primului lor copil.

„Ne-am văzut prima oară la un festival de muzică și la un alt festival de muzică, câteva luni mai târziu, ne-am și cunoscut personal, prima oară. Și de atunci suntem împreună. Ce m-a atras la el? Cu siguranță că aspectul fizic a avut un impact! Dar cred că energia pe care o avea și felul în care s-au desfășurat lucrurile între noi, nu știu! A fost totul foarte natural, fără efort și cred că asta a contat foarte mult! Iar el nu a încercat prea mult! A fost foarte cumpătat, așa! Ne-am cunoscut și în seara respectivă noi ne-am mutat împreună. Deci, cred că 100% a fost dragoste la prima vedere. Ne-am decis să devenim părinți destul de repede! Pe măsură ce ne-am dat seama că avem aceleași valori, ne dorim aceleași lucruri”, a declarat în trecut Alice Peneacă pentru click.ro.

Mai mult, peste puțin timp, cei doi plănuiesc să se mute și la casă nouă, acolo unde s-au implicat minuțios și în amenajarea camerei copilului lor.

„Am aranjat provizoriu camera bebelușului, încă nu este gata. În luna septembrie ne vom muta în apartamentul nostru nou, așa că suntem în amenajări încă, și abia atunci va avea camera ei, așa cum ne dorim”, a mai declarat pentru Click proaspăta mămică.

Vezi și: Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au botezat fetița. Micuța Alegra-Nova a avut parte de o petrecere de vis, pe malul lacului Snagov | Demamici.ro

Vezi și: Fetița cea mică a lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru a făcut varicelă: „E mult mai rea situația bubițelor în zona capului” | Demămici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni