Adela Popescu, prima imagine cu burtica de gravidă, pe plajă, în Maldive. Vedeta e la a treia sarcină | Demamici.ro

Adela Popescu, prima imagine cu burtica de gravidă, pe plajă, în Maldive. Vedeta e la a treia sarcină. Actrița și prezentatoarea de televiziune și-a surprins fanii cu o fotografie din vacanță.

Alături de cei doi băieți ai săi, Adela Popescu și-a etalat într-o rochiță vaporoasă burtica de gravidă care, deși se află abia în primul trimestru de sarcină, începe ușor, ușor, să se întrezărească și prin haine.

Adela Popescu, prima imagine cu burtica de gravidă, pe plajă, în Maldive. Vedeta e la a treia sarcină

Adela Popescu, Radu Vâlcan și cei doi copii ai lor și-au început noul an cu o pauză de familie.

Mai întâi, s-au retras la munte, iar apoi și-au făcut bagajele și s-au pregătit de o binemeritată vacanță tocmai în Maldive.

„Am dat o fugă până la munte să se tăvălească nițel copiii în zăpadă și să facă și tatăl lor mușchi. Necazul e că mi i-am încordat si eu, dar obrajii roșii ai micuților și placintele cu varză au făcut să merite tot efortul”, scria vedeta pe rețelele de socializare.

Cuplul Adela Popesu-Radu Vâlcan nu au vrut să mai aștepte până la vară pentru o escapadă la plajă, mai ales că în acea perioadă vedeta va fi pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru naștere.

„Și am ajuns în Maldive… Exact motivele pentru care amânam până acum o vacanță aici, ne-au convins, în contextul actual, să ne hotărâm să venim. E pur si simplu minunat. Promit să postez cât de des pot și cât de des mă lasă băieții”, a scris Adela Popescu în dreptul unei fotografii alături de familia ei.

Într-o postare pe story-ul ei, Adela Popescu s-a fotografiat în timp ce își cuprindea burtica cu mâinile. „Dar ce avem noi aici?”, a fost mesajul transmis odată cu fotografia.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz.
Cei doi au împreună doi băieți și, deși au mărturisit că și-ar dori o fetiță, tot ce își doresc în primul rând de la noul membru al familiei este să fie sănătos, iar nașterea să decurgă în parametri normali.

Adela Popescu și Radu Vâlcan își doresc o fetiță

Cu doi băieței acasă: Andrei și Alexandru, Adela și Radu mărturiseau în urmă cu ceva timp că și-ar mai dori o fetiță.

„Da, ne dorim (n.red. o fetiţă), să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, a spus Radu Vâlcan la Antena Stars.

Adela Popescu și Radu Valcan s-au căsătorit în 2015 și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul românesc.

Vezi si: Adela Popescu e însărcinată a treia oară: „Ne doream mult acest copil!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni