Adela Popescu, în costum de baie, la nicio lună după ce-a născut a treia oară | Demamici.ro

Adela Popescu, în costum de baie, la nicio lună după ce-a născut a treia oară. Prezentatoarea TV a împărtășit în mediul virtual mai multe fotografii în care apare în costum de baie. Adela și Radu Vâlcan au avut curajul să facă prima ieșire la mare în formula întregită.

Se pare, însă, că actrița a uitat să-și pună în bagaj un costum de baie, iar cel care a ajutat-o să iasă din impas a fost chiar soțul ei. Radu Vâlcan a fost „delegat” să meargă la cumpărături pentru a-i cumpăra lui Alexandru ochelari și Adelei costum de baie. Ședința de shopping s-a desfășurat online, iar prezentatoarea TV și-a ales costumul de baie dintre modelele pe care soțul i le-a prezentat online.

Se pare că alegerea finală a fost una inspirată. Costumul de baie dintr-o piesă, decoltat, alb, cu buline negre, îi vine vedetei ca turnat. La nicio lună după ce-a născut cel de-al treilea băiețel, Adela Popescu este într-o formă fizică de invidiat. Nici urmă de burtică de gravidă sau colăcei inestetici.

Adela Popescu, în costum de baie, la nicio lună după ce-a născut a treia oară

Adela Popescu: „Ne-am făcut curaj, că nu se mai putea și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o luna a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor :). De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea care spune că, atâta timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare 🙂 Soțul a zis că are sens, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce. 😎”

Părinți celebri, dar… părinți. Micuțul Alexandru a dat de plictiseală

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt admirați în spațiul virtual și nu numai pentru naturalețe și faptul că împărtășesc cu oamenii care îi urmăresc momente reale din viața de părinți. Nu încearcă să îndulcească situațiile și prezintă realitatea așa cum este, cu bune și cu rele, cu momente pline de veselie, dar și cu cele mai puțin „roz”. De aceasta dată, Adela Popescu le-a cerut un sfat mămicilor din online în legătură cu plictiseala lui Alexandru, băiețelul cel mare.

Adela Popescu: „Vouă vi se pare normal să vă spună un copil de cinci ani că se plictisește? Da, da, știu, copiii trebuie lăsați să se plictisească. Abia din starea asta se activează creativitatea și naște o nouă realitate minunată pentru ei. Cunosc teoria și o cred. Mă plictiseam și eu când eram mică, cu siguranță, însă nu asociam „sentimentul” ăsta cu ceva neplăcut care creează disconfort, nici măcar nu cred că îl numeam. Nu știam că are nume.

M-am trezit azi cu Alexandru spunându-ne că el nu mai vrea pe plajă că SE PLICTiSEȘTE și că vrea la locul de joacă. In fine, Radu zice că exagerez, mie nu mi-a plăcut moaca aia de preadolescent nemulțumit. E cam devreme, nu sunt pregătită. Revin la întrebarea de mai sus. E normal?”

Primele declarații ale Adelei Popescu la scurt timp după naștere

Adrian, cel de-al treilea băiețel al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan a venit pe lume pe 11 iulie 2021, pe cale naturală.

„Uraaaaa! 🎉🎉🎉🎉 S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. :))) Și face! Că e minunat. A luat nota 10, are 3,620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore.

Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros și să îi povestesc despre năzdrăvanii de frațiori ce îl așteaptă acasă.”

Vezi si: La mare cu un bebeluș și un copil de trei ani. Alegerea perfectă: HVD Clubhotel Miramar, locație de top pentru familiile cu copii. Review complet | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu, două săptămâni cu al treilea bebeluș: „Nu-mi vine să cred ce minune am putut să aduc pe lume” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu, jurnal de naștere naturală: „Mă tânguaim și imploram pentru încă puțină anestezie” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu a născut. Vedeta a adus pe lume cel de-al treilea băiețel | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână