Mămici și tătici celebri

Actrița Ana Obregón, din nou mamă la 68 de ani. A apelat la o mamă surogat după ce fiul a murit de cancer: „Nu voi fi niciodată singură!” | Demamici.ro

Actrița Ana Obregón, din nou mamă la 68 de ani. A apelat la o mamă surogat după ce fiul a murit de cancer. Actrița Ana Obregón, în vârstă de 68 de ani din Spania, s-a confruntat cu un val de critici din partea publicului, după ce a devenit din nou mamă.

Vedeta de origine spaniolă a decis să cunoască din nou experiența maternității, cu ajutorul unei mame surogat. Pierderea fiului ei, în 2020, la vârsta de 27 de ani a fost cea mai grea lovitură a vieții sale, potrivit declarațiilor făcute de ea. Și doar prin decizia de a deveni din nou mamă, actrița și-a mai putut găsi speranța să continue să-și trăiască viața.

Tânărul a pierdut lupta cu moartea din cauza cancerului, iar la scurt timp după pierderea lui, Ana Obregón și-a pierdut și părinții.

Actrița Ana Obregón, din nou mamă la 68 de ani: „Nu voi mai fi niciodată singură. Sunt vie din nou”

Actrița din Spania a fost surprinsă în fața unui spital din Miami, în timp ce purta în brațe un nou-născut. Ana Obregón a devenit la 68 de ani mama unei fetițe, mulțumită unei mame surogat din SUA.

Decizia ei a fost aspru comentată de spanioli, mai ales că Spania a interzis toate formele de maternitate surogat, iar părinții care apelează la această metodă o pot face doar peste hotare, și ulterior, să adopte copilul la întoarcerea în țară.

Imaginile cu ea și fetița ei nou-născută au ajuns pe primele pagini ale publicațiilor din Spania.

Actrița Ana Obregón, din nou mamă la 68 de ani. A apelat la o mamă surogat după ce fiul a murit de cancer

Într-o postare pe Instagram, ea a comentat fotografiile: „O lumină plină de iubire a venit în întunericul meu. Nu voi mai fi niciodată singură. SUNT VIE DIN NOU.”

Miniștri spanioli au criticat gestul actriței: „Nu este vorba despre mame surogat, ci despre închirierea unui uter.”

Actrița Ana Obregón, din nou mamă la 68 de ani. Mesajul transmis de actriță pe pagina ei a iscat un val și mai aspru de comentarii. Ministrul Educației, Pilar Alegría, a avut mai degrabă o atitudine de compătimire în fața imaginilor cu Ana Obregón și a descris aventura ei către maternitate ca fiind „dantescă”, asemenea călătoriei prin Infern a scriitorului Dante Alighieri în Divina Comedie.

Ministrul Egalității din Spania, Irene Montero, a precizat că această mișcare este o formă de violență împotriva femeilor”, arătându-și dezacordul față de decizia actriței de a apela la o mamă surogat pentru a putea avea din nou un copil.

„Corpurile femeilor nu ar trebui nici cumpărate, nici închiriate pentru a satisface dorințele nimănui”, a mai declarat ministrul Felix Bolaños.

Vezi și: Mama la 52 de ani! Marcela si Dorin si-au pierdut fiul in tragedia de la Colectiv, dar Dumnezeu le-a daruit o fetita | Demamici.ro

Vezi și: Mamă la 52 de ani. După 6 ani de tratamente și încercări, a devenit mamă de băiețel. Cuplul își mai dorește copii | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni