A ramas insarcinata cu tripleti, dar unul dintre bebelusi i-a murit in burta | Demamici.ro

Kirsty Alexander, in varsta de 33 de ani din Kent, a fost luata prin surprindere de vestea ca este insarcinata cu tripleti. Socul a fost cu atat mai mare pentru Kirsty si sotul sau, John, cu cat cei doi au conceput primul lor copil prin fertilizare in vitro.

In luna a patra, in urma unui ecografii de rutina, femeia a aflat o alta veste socanta, insa de aceasta data noutatea i-a adus o mare durere in suflet. Unul dintre copilasi a murit in burtica.

Cu toate ca a stiut ca Dotty a murit inainte de a-i vedea ochisorii, mama tripletilor i-a daruit micutei care a venit pe lume fara suflare un iepuras mov, din plus, pe care l-a tinut la pieptul ei toata sarcina. „Nu suportam gandul ca ea sa fie singura”, a declarat mama pentru Daily Mail.

Kirsty a ramas insarcinata cu tripleti pe cale naturala

Kirsty si John au fost incantati sa o primeasca in familia lor pe Bonnie, prima lor fiica, venita pe lume in iulie 2017, in urma unei fertilizari in vitro. Un an mai tarziu, in iulie 2018, femeia afla ca este insarcinata din nou, de data aceasta natural, cu tripleti.

„Am aflat ca sunt din nou insarcinata cu o zi inainte de aniversarea lui Bonnie. La 4 saptamani am aflat, foarte devreme. Am stiut ca sunt insarcinata inainte sa fac vreun test de sarcina. Pur si simplu ma simteam gravida. Mi-a crescut foarte repede burta, chiar de la inceput, insa in rest sarcina nu a fost foarte diferita fata de cea cu Bonnie”, a adaugat femeia.

Dupa bucuria enorma pe care au simtit-o cand au aflat de sarcina, Kirsty si John s-au ingrijorat foarte tare cand Kirsty a inceput sa sangereze. Femeia s-a programat de urgenta la ecografie, stiind ca orice sangerare in sarcina e foarte periculoasa si risca sa piarda copilul. Nu stiau inca vestea cea mare.

Momentul in care sotii au aflat ca vor avea tripleti

„Eram ingrozita ca am pierdut sarcina, dar doctorul mi-a spus ca trebuie sa ne felicite de doua ori pentru ca sunt doua batai de inima. Apoi a facut o pauza si ne-a spus: <uite-o si pe a treia>. Am inceput sa radem si sa plangem in acelasi timp si mainile imi tremurau.

Asistenta mi-a adus apa. Simteam ca lesin”. Inca de cand a aflat ca asteapta 3 copilasi, Kirsty a creat o legatura foarte puternica cu ei: „Mi-am iubit fiecare copil din minutul in care am aflat ca astept tripleti. Mi-am imaginat cum arata, ce fel de personalitate vor avea, dar cel mai mult mi-am dorit sa-i pot tine pe toti 3, in siguranta, la piept”.

Dotty nu s-a dezvoltat corespunzator

Kirsty a aflat ca Dotty a murit in burtica la ecografia de 18 saptamani. Doctorii i-au spus ca este ceva in neregula cu dezvoltarea fetitei si cu lichidul din jurul creierului.

„Am facut o ecografie si in acel moment am stiut ca am pierdut-o. Am fost complet devastata. Aveam inima franta. Stiam ca atata timp cat e in burta mea e in siguranta si aproape de mine, insa stiam de asemenea ca in momentul in care voi naste va trebui sa ne despartim”, a marturisit mama.

Pentru ca fetita ei sa nu fie singura, Kirsty a tinut toata sarcina la piept un iepuras mov. L-a imbratisat si l-a imbibat cu toata dragostea ei de mama.

„Am varsat multe lacrimi la gandul ca Dotty va fi singura. De asta am ales iepurasul, sa i-l daruiesc pentru ca ea sa fie in siguranta. L-am strans in brate in fiecare noapte inainte de cezariana, apoi cand au luat-o pe Dotty i l-am dat pentru ca el sa fie mereu cu ea, sa-mi simta mirosul. Nu suportam gandul ca ea sa fie singura. Delilah si Wilf au si ei iepurasii lor”, a declarat mama.

Dotty, Delilah si Wilfred au venit pe lume pe 06.03.2019, la 36 de saptamani, prin cezariana.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni