Motivul pentru care femeia din Galati si-a strangulat bebelusul de 8 luni. A vrut sa-i curme suferinta? VIDEO | Demamici.ro

11.05.2019 a fost ziua in care o familie din Galati a fost distrusa dupa ce mama si-a strangulat bebelusul de 8 luni, apoi a incercat sa-si ia viata. Femeia de 35 de ani suferea de depresie postnatala, insa nu isi mai luase tratamentul.

Tatal si celalalt baiat, de 4 ani, erau plecati in momentul in care s-a petrecut tragedia. Mama si-a strangulat bebelusul, dupa care si-a taiat venele. Cand barbatul a ajuns acasa si-a gasit copilul in stare de inconstienta, iar pe femeie intr-o balta de sange. A sunat la 112. Medicii au reusit sa obtina puls in cazul bebelusului si l-au dus de urgenta la spital.

Din nefericire, micutul a murit duminica dimineata. Luata la intrebari de anchetatori, femeia nu a reusit sa spuna ce a determinat-o sa recurga la acest gest, insa se crede ca problemele de sanatate pe care le avea micutul au contribuit la agravarea starii mamei.

Surse din apropierea familiei spun ca depresia femeii s-a accentuat dupa ce ar fi aflat ca bebelusul suferea de o boala grava, in iarna anului trecut.

„Inculpata, pe fondul unei depresii, şi-a agresat fiul minor, în vârstă de opt luni, sugrumându-l, în urma acestei agresiuni producându-se decesul minorului.

Inculpata încearcă să explice comiterea acestei infracţiuni pe fondul stării de depresie, pe fondul stării de oboseală pe care o simţea după naşterea celui de-al doilea copil, ajungând să considere că afecţiunile medicale pe care le-a constatat la bebeluşul său şi care au fost constatate şi de către medici sunt deosebit de grave şi că acesta suferea foarte mult.

Nu poate să își explice ce s-a întâmplat în momentul în care, rămasă singură cu copilul în domiciliul său, a recurs la acest gest. În cauză se va dispune şi o expertiză psihiatrică pentru a se stabili discernământul”, a declarat Liliana Istrate, procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

In ultimele luni, baietelul s-a confruntat cu probleme de sanatate. Racelile repetate si alte afectiuni pulmonare pe care bebelusul le-a avut au facut-o pe mama sa considere ca micutul suferea prea mult.

Copilasul de 8 luni s-a zbatut ore in sir intre viata si moarte, insa si-a gasit sfarsitul, la spital, duminica dimineata. Tatal a fost cel care a descoperit tragedia care se produsese in apartamentul lor din Galati.

Baietelul de 4 ani si tatal sunt consiliati psihologic. Barbatul se va ocupa in continuare de cresterea si ingrijirea minorului. Mama care si-a ucis copilul risca ani grei de inchisoare.

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni