A pierdut o sarcina, insa la scurt timp a ramas gravida cu tripleti, pe cale naturala | Demamici.ro

A pierdut o sarcina, insa la scurt timp a ramas gravida cu tripleti, pe cale naturala. Copilasii s-au nascut in ziua in care bebelusul pierdut ar fi trebuit sa vina pe lume. Alison OLeary si Chris Deasy, ambii in varsta de 32 de ani, din Dublic, Irlanda, au conceput tripleti, pe cale naturala.

Vestea sarcinii lui Alison le-a umplut inimile cu bucurie si sufletele cu speranta. Femeia pierduse o sarcina in noiembrie 2018.

La doua luni dupa ce a pierdut sarcina, cuplul a aflat ca Alison este insarcinata si ca va aduce pe lume tripleti. Si pentru ca nimic nu este intamplator, femeia a nascut la 31 de saptamani de sarcina, pe 2 august 2019, fix in ziua in care ar fi trebuit sa se nasca copilasul din sarcina pe care a pierdut-o.

Vezi si: Credea ca are pietre la rinichi, dar cand a ajuns la spital a nascut tripleti | Demamici.ro

„Am fost suparata ca tripletii s-au nascut prematur, insa cand am realizat ce insemnatate avea ziua in care au venit pe lume, m-am simtit mai bine imediat.

Mi-am dat seama ca asa a fost sa fie si ca acolo sus, cineva are grija de noi. Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Simt ca am clipit si au si trecut 6 luni.

A fost cea mai grea perioada prin care am trecut pana acum, cu multe nopti nedormite, dar tot efortul merita din plin. Acum ii putem diferentia pe Lenny si Ted, insa la inceput le pictam unghiile de la picioare in culor diferite pentru a-i putea deosebi”, a declarat mamica de tripleti pentru Daily Mail.

Vezi si: A ramas insarcinata cu tripleti, dar unul dintre bebelusi i-a murit in burta | Demamici.ro

In noiembrie 2018, Ali a pierdut sarcina la 6 saptamani. Au incetat sa mai spere atunci, insa in ianuarie, testul de sarcina a aratat doua liniute, semnul clar al sarcinii. „Dupa ce am pierdut bebelusul, am decis sa nu mai incercam o perioada. Vestea pierderii sarcinii ne-a dat peste cap. Nu-mi puteam controla emotiile.

Ma simteam vinovata pentru ce s-a intamplat (…). Apoi, dupa doua luni, in ianuarie 2019, nu mi-a venit menstruatia si aveam un test de sarcina in dulap. L-am facut si a iesit pozitiv. Am fost socati, dar foarte fericiti. La 7 saptamani am mers la prima ecografie. Atunci nu s-a spus ca avem doi copii sanatosi.”, a declarat Alison OLeary.

Socul suprem avea sa vina la ecografia de 12 saptamani. Atunci Ali si Chris au aflat ca vor deveni parinti de tripleti. „Am devenit isterica. Chris incerca sa vada partea amuzanta a lucrurilor in momentul in care doctorul ne-a spus ca sunt trei bebelusi. Nu mi-a venit sa cred si am simtit o multumire imensa ca Dumnezeu mi i-a dat”, a adaugat Ali.

Lui Ali i s-au rupt membranele pe 31 iulie, insa Lenny, Ted si Bruce s-au nascut pe 2 august. „La inceput tot ce faceam era sa-i hranim si sa-i schimbam. Foloseam cel putin 18 scutece pe zi.

Nu as schimba lucrurile pentru nimic in lume, iar Georgia este cea mai buna sora mai mare. Cand vor mai creste le vom spune despre ziua in care s-au nascut si semnificatia pe care ea o are”.

Vezi si: A nascut 4 bebelusi in 11 luni si nu sunt cvadrupleti | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni