Știri externe

Poveste incredibilă! O mămică a născut gemeni în ani diferiți | Demamici.ro

A născut gemeni în ani diferiți. Ba mai mult decât atât, tatăl micuților a primit cel mai frumos cadou de ziua sa!

Familia din New Jersey, Statele Unite ale Americii, a primit cel mai frumos cadou chiar la trecerea în noul an. Proaspătul tătic este extrem de entuziasmat de faptul că soția a născut în ajunul și în ziua de Anul Nou. (31 decembrie 2023 -1 ianuarie 2024).

A născut gemeni în ani diferiți. Tatăl copiilor a primit cel mai frumos cadou

„Am fost foarte entuziasmat de posibilitateade a avea băieții de ziua mea. Nu eram foarte sigur dacă se vor naște în acea zi, dar să îl am pe unul dintre ei, cel puțin, de ziua mea de naștere a fost o binecuvântare uriașă și un cadou”, a declarat Billy Humphrey pentru „Good Morning America”.

Eve Humphrey, fericita mămică în vârstă de 34 de ani, a declarat că a mers la spital cu o zi înainte, dar a fost trimisă acasă după o alarmă falsă. Însă, femeia a revenit a doua zi după ce i s-a rupt apa.

 „Mi s-a rupt apa. Și am zis: „La mulți ani! Cred că trebuie să mă duc la spital””, își amintește ea că i-a spus soțului ei.

Eve Humphrey a născut chiar la cumpăna dintre ani, astfel că bebelușul Ezra a venit pe lume la ora 23:48, pe 31 decembrie, în timp ce fratele său geamăn Ezekiel s-a născut la ora 12:28, pe 1 ianuarie. În acest fel, băieții s-au născut în zile diferite și în ani diferiți, unul în 2023 și celălalt în 2024.

Sunt recunoscătoare că toată lumea a fost sănătoasă și că lucrurile au mers destul de bine. Ăsta este cel mai bun lucru pe care ți-l poți dori”, a mai spus proaspăta mămică.

Cei doi fericiți părinți au declarat că au fost amândoi „șocați” atunci când au aflat pentru prima dată că vor avea gemeni, în primăvara anului trecut.

Sursa foto: Familia Humphrey, via Good Morning America

Vezi și: Caz extrem de rar: o mămică a născut gemeni chiar în același moment | Demamici.ro

Vezi și: Cei mai prematuri gemeni din lume au intrat în Cartea Recordurilor. S-au născut la 22 de săptămâni de sarcină cântărind împreună nici 750 de grame | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

7 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

3 săptămâni