Mămici și tătici celebri

Laura Cosoi, însărcinată din nou la 42 de ani. Actrița așteaptă al patrulea copil | Demamici.ro

Laura Cosoi, însărcinată din nou. Actrița așteaptă cel de-al patrulea copil. Vestea cea mare a venit chiar la început de an, pe 02.01.2024.

Laura Cosoi, însărcinată din nou. Actrița așteaptă al patrulea copil

Laura Cosoi a dat vestea cea mare pe contul său de Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu burtica de gravidă. În costum de baie, actrița își privește burta rotundă deja, semn că sarcina este una avansată deja. „Miracolul vieții #DarulLuiDumnezeu #ziuamea #douainimi #onouaviata #binecuvantare #familie #totul #innumeleiubirii”, a scris Laura Cosoi pe contul său de Instagram.

Laura Cosoi a ales să anunțe sarcina fix în ziua în care a împlinit 42 de ani.

Laura Cosoi și soțul ei, afaceristul Cosmin Curticăpean, au împreună trei fetițe: Rita, Vera și Lara.

 Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean sunt împreună din 2012, iar în 2015 s-au căsătorit. La ora actuală, sunt unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Împreună au trei fetițe pe care le cresc cu multă iubire și foarte multă prezență, fiind dovada vie a faptului că dacă vrei, poți. Cei doi îndrăgostiți n-au nicio reținere în a merge cu fetele în orice colț al lumii, iar călătoriile sunt marea lor pasiune.

Laura Cosoi și-a pierdut mama la finalul lui 2023

Finalul lui 2023 a fost unul foarte dificil pentru Laura Cosoi. Actrița și-a pierdut mama. Vârsta de 42 de ani este cea care aduce și prima aniversare fără cei care i-au dat viață. Așadar, momentul bucuriei unei noi sarcini stă în umbra acestei dureri pe care doar cei care au cunoscut-o pot să știe cât este de grea. Tatăl vedetei a fost răpus de Covid în doar 10 zile, în primul an de pandemie.

„Maine va fi ziua mea de nastere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putinta. Am luptat cu dorul cumplit dupa tata, sa o salvez pe mama si sa gasesc o solutie sa nu innebunesc de durere ca a plecat de pe lumea asta tinandu-ne de mana.

Nimeni si nimic nu te pregateste pentru socul despartirii de parinti. Au fost momente cand simteam ca nu mai pot trage aer in piept, atat era de dureroasa realitatea.
In acesti 3 ani, am incercat sa supravietuiesc vietii mele separat, drept mama pentru fetite, sotie pentru Cosmin, dedicandu-ma proiectelor profesionale, laturii sociale.

Maine va fi prima aniversare fara parintii mei, primul an in care nu mai sunt copilul nimanui. Nu ma mai suna parintii sa ma felicite, nu ma mai imbratiseaza, nu ma mai fac sa ma simt cel mai special om de pe pamant, asa cum ma simteam de fiecare data. Dar i-am avut 42 de ani alaturi de mine. Si am fost norocoasa ca m-am simtit, inainte de toate, foarte iubita. Sunt, asadar, binecuvantata ca i-am avut langa mine, ca am putut sa impartasesc cu ei cele mai frumoase si importante etape ale vietii mele, ca m-au invatat sa fiu Om inainte de toate!

Le sunt recunoscatoare ca mi-au dat multa libertate, ca mi-au dat incredere sa pot face alegeri intelepte, sa imi asum decizii importante, sa fiu un om responsabil si le cer iertare daca le-am gresit.
Dar mai presus de toate insa, le multumesc ca mi-au daruit-o pe Alina, fara de care viata mea sigur nu ar fi fost la fel de implinita!

Dragi parinti, prin noi, cei ramasi, viata voastra merge mai departe, caci intotdeauna am spus ca suntem nemuritori prin copiii nostri.
Va multumesc ca mi-ati dat sansa la viata asta minunata pentru care voi v-ati bucurat si ati luptat pana in ultima clipa. Promit sa o traiesc din plin, cu bunatatea, in iubire si credinta asa cum m-ati crescut!”, a scris Laura Cosoi pe contul său de Instagram înainte de a face publică vestea că este din nou însărcinată.

Vezi și: Laura Cosoi a născut cea de-a treia fetiță. Prima imagine din maternitate | Demamici.ro

Vezi și: Laura Cosoi, despre a treia sarcină la 40 de ani. Rita a simțit că mama ei e însărcinată înainte să afle vestea cea mare | Demamici.ro

Vezi și: Laura Cosoi, în costum de baie, la a treia sarcină. Imagini superbe cu familia actriței din vacanța în Thailanda | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

3 săptămâni