A dormit 25 de zile in cort, in fata spitalului, pentru a fi aproape de bebelusul lui bolnav | Demamici.ro

A dormit 25 de zile in fata spitalului pentru a fi aproape de bebelusul lui. Poveste emotionanta de viata. Michael Walsh, un barbat in varsta de 35 de ani din Londra, a emotionat o lume intreaga cu gestul lui.

In ziua in care a devenit tata, cu un ochi radea si cu altul plangea. Bebelusul lui se nascuse prematur si sanatatea lui era una vulnerabila. Micutul Liam se nascute cu o greutate de doar 700 de grame, iar inima lui masura doar 20% din dimensiunea normala a unui nou nascut.

Michael Walsh a stat nedezlipit de salonul de la Terapie Intensiva unde se afla bebelusul lui. Mai mult, din dorinta de a fi cat mai aproape de copilul lui, el si-a montat un cort in curtea spitalului Great Ormond Street Hospital.

„Voiam sa fiu cat mai aproape de fiul meu, asa ca mi-am instalat un cort in fata spitalului, pana cand aveam sa il duc acasa. Conducerea spitalului mi-a oferit cazare la jumatatea distantei dintre casa mea si spital, alaturi de alte familii, insa in starea in care eram atunci nu puteam. Imi doream sa-i fiu aproape in orice moment”, a povestit Michael Walsh pentru metro.co.uk.

A dormit 25 de zile in fata spitalului pentru a fi aproape de bebelusul lui. A cumparat un cort de 35 de lire si isi vizita in fiecare dimineata bebelusul

Michael a vegheat asupra copilului sau din prima zi in care a venit pe lume si pana in ultima zi petrecuta la spital. Primele 25 de zile au fost critice si tot atunci a fost perioada in care taticul a dormit in cort, seara de seara, in curtea spitalului.

„Dimineata ma trezeam si urcam apoi la el in salon, sa il verific, sa vad cum este. La un moment dat, Liam avea o gaura in piept si practic puteam sa ii vad inimioara cum bate, dar si plamanii. Le sunt foarte recunoscator si celor de la spital, pentru intelegerea de care au dat dovada si tot ce au facut pentru fiul meu”.

Astazi, micutul Liam are 18 luni si s-a intors acasa, alaturi de familia lui. Desi a suferit sapte operatii la inima, micutul este un luptator si e cu zambetul pe buze in permanenta. La prima vedere, nimic nu ar putea sa indice problemele de sanatate ale copilului.

„Este cel mai curajos copil pe care l-am vazut in viata mea. Si cel mai fericit copil pe care il stiu. Nu stie nimic despre ce inseamna sa te lupti, insa chiar si asa, a venit pe aceasta lume si inca din prima zi a fost nevoit sa se lupte zi de zi pentru viata lui”, a mai spus tatal copilului.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână