A acceptat sa devina mama surogat pentru un cuplu care nu putea avea copii, dar a ramas insarcinata si cu propriul copil | Demamici.ro

Jessica Allen era deja mama a doi baieti in momentul in care a acceptat sa devina mama surogat. Femeia a acceptat sa aduca pe lume copilul unui cuplu din China, care nu putea concepe, pentru suma de 30.000 de dolari.

In aprilie 2016, dupa mai multe tratamente si fertilizarea in vitro, Jessica Allen a ramas insarcinata cu bebelusul cuplului chinez. La sase saptamani distanta dupa confirmarea sarcinii, femeia a aflat in timpul unei ecografii de rutina ca poarta in pantece doi copii.

„Am fost putin speriata, dar am auzit ca familia Liu (n.r. – pseudonim pentru cuplul chinez) era incantata ca va avea gemeni”, a declarat Allen, in varsta de 31 de ani, conform The Independent.

„Suma pe care trebuia sa o primesc, de 30.000 de dolari, plus cheltuieli, a fost marita cu 5000 de dolari pentru al doilea copil. Nici macar o data in timpul controalelor din sarcina, medicii din agentie nu au mentionat ca cei doi copii se aflau in saci gestationali diferiti. Noi am crezut ca embrionul implantat s-a divizat si ca voi avea gemeni identici”.

In decembrie 2018, Jessica Allen a adus pe lume bebelusii, prin cezariana, intr-un spital din Riverside, California. Femeia a declarat ca nu a avut voie sa-i vada deloc, conform contractului pe care il semnase cu agentia „Omega Family Global”, cea care a intermediat legatura dintre mama surogat si cuplul chinez.

Femeii i-a fost aratata o fotografie cu cei 2 bebelusi, pe un telefon. Atunci a observat cat de diferiti erau. Unul avea trasaturi asiatice, pe cand celalalt nu. Pe 10 ianuarie, aproape la o luna dupa nasterea copiilor, „doamna Liu” i-a trimis o alta fotografie cu gemenii.

„Nu sunt la fel, nu?”, „Nu te-ai intrebat de ce arata atat de diferit?” au fost mesajele pe care Jessica Allen i le-a trimis femeii din China. Un test ADN avea sa scoata la iveala adevarul. Unul dintre gemeni era de fapt fiul biologic al lui Allen si al partenerului sau, Jasper.

Cu toate ca au folosit mijloace de protectie, cuplul a conceput copilul biologic in timp ce femeia era deja insarcinata cu bebelusul cuplului de chinezi. Cazul este unul extrem de rar, iar fenomenul este cunoscut drept: suprasarcina. Astfel de cazuri sunt atat de rare, incat fenomenul este tratat inca cu scepticism. Se pare ca in literatura medicala de specialitate exista doar 10 astfel de cazuri cunoscute, in lume.

„Mi s-a rupt sufletul stiind ca am purtat un bebelus despre care nu am stiut ca este al meu si care mi-a fost luat fara sa-l pot tine in brate”, a adaugat Jessica Allen. Pentru a-si putea recupera fiul biologic, cuplul a dus o lupta grea in instanta cu cuplul chinez.

Asiaticii cereau despagubiri de 22.000 de dolari, bani pe care americanii nu ii aveau. In cele din urma, baietelul a ajuns la parintii sai naturali, in Statele Unite ale Americii. Micutul a primit numele Malachi.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni