6 motive pentru care bebelusii nascuti in februarie sunt speciali – potrivit stiintei | Demamici.ro

6 motive pentru care bebelusii nascuti in februarie sunt speciali. Stiinta arata ca bebelusii care se nasc in luna februarie au mai multe avantaje in comparatie cu ceilalti mai ales in ceea ce priveste cresterea fizica, creativitatea si sansa la alegeri prezidentiale. Da, ati inteles bine. Nu e de mirare ca Ziua Presedintilor se sarbatoreste in aceasta luna.

6 motive pentru care bebelusii nascuti in februarie sunt speciali:

1. Ar putea avea sansa la o cariera in baschet

Potrivit unui studiu intreprins de cercetatorii de la Harvard in anul 2006, copiii care vin pe lume in februarie sunt mai inalti si cantaresc mai mult. Cercetarea a fost realizata pe un esantion de 21.000 de subiecti, copii de 7 ani. Cei nascuti in a doua luna a anului aveau o inaltime mai mare decat ceilalti de varsta lor. O alta dovada a acestui lucru e si faptul ca Michael Jordan, celebrul star din lumea baschetului, este nascut pe 17 februarie.

2. Sunt mai inteligenti

Acelasi studiu a demonstrat si faptul ca acei copii nascuti in timpul iernii s-au descurcat mai bine la testele de inteligenta decat ceilalti. „Rezultatele studiului, analiza variabilelor neurocognitive, au aratat ca bebelusii nascuti in iarna – primavara sunt mai inteligenti.”

3. Au dezvoltata latura artistica

Bebelusii nascuti in februarie sunt fie Varsatori, fie Pesti, ambele zodii fiind strans legate de aria originalitatii si creativitatii. Chiar daca nu aveti o afinitate pentru astrologie, afirmatia ramane valabila si a fost demonstrata de un studiu intreprins de United Kingdom’s Office for National Statistics. Cercetarea a scos la iveala faptul ca persoanele nascute in februarie au sanse mari sa devina artisti.

4. Ar putea straluci in lumina reflectoarelor

Daca tot a venit vorba despre zodiac, mergem pe aceeasi linie si amintim un alt studiu, publicat in Journal of Social Sciences, care a scos in evidenta numarul mare de vedete nascute sub semnul Varsatorului. Bob Marley, Jennifer Aniston, Shakira sunt doar cateva dintre numele mari de pe scena internationala. De asemenea cativa dintre cei mai faimosi presedinti americani sunt tot Varsatori: Abraham Lincoln (12 februarie) si Ronald Reagan (6 februarie).

5. Vor avea cariere stralucite

Daca micutii vostri s-au nascut in a doua parte a lunii si sunt Pesti, nu Varsatori, au la fel de multe sanse de a avea job-uri foarte bune. Un studiu intreprins de CareerBuilder.com demonstreaza ca Pestii se numara printre zodiile cele mai satisfacute de locul lor de munca.

6. Ar putea avea o zi de nastere RARA

Bebelusii care se nasc in an bisect ajung sa-si sarbatoreasca ziua o data la 4 ani. Asadar, micutii care vin pe lume pe 29 februarie sunt cu atat mai speciali.

Citeste si:

COPIII NASCUTI IN DECEMBRIE SUNT SPECIALI! 6 MOTIVE CARE ITI FAC BEBELUSUL DEOSEBIT | DEMAMICI.RO

7 LUCRURI PE CARE NU AR TREBUI SA LE FACI DACA BEBELUSUL NU TE-A LASAT SA DORMI O NOAPTE INTREAGA

MAMA ESTE INTOTDEAUNA MAMA. A FI TATA ESTE UN PIC MAI USOR – JURNAL DE MAMA | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână