10 simptome bizare de sarcina despre care nu-ti va spune nimeni | Demamici.ro

Iata cele 10 simptome bizare de sarcina pe care s-ar putea sa le experimentezi si tu si pe care prietenele mamici sau medicul a omis sa ti le mentioneze.

Greturile matinale, schimbarile bruste de comportament sau poftele nebunesti sunt cele mai comune simptome, dar sa nu ramai surprinsa daca vei trai pe pielea ta si urmatoarele 10 simptome bizare de sarcina, spuse chiar de mamici.

1. „Nimeni nu mi-a spus ca labele picioarelor mele se vor umfla inca pe jumatate din dimensiunea lor, si ca vor ramane asa multa vreme.”

2. „Buricul incepe sa arate de parca sta sa explodeze in orice moment. Coastele par sa se dilate, intreg corpul ti se modifica.”

3. „Am fost una dintre norocoasele care nu a avut parte de stari de greata si voma in primul trimestru, dar nici nu banuiam cat de balonata eram, de fapt. Tin minte ca imi faceam selfie-uri cu burtica de gravida cand aveam doar 6 saptamani.

Gazele acumulate imi faceau burta destul de vizibila. A trebuit sa imi iau adio de la jeansi si sa ma imbrac in colanti, bluze largi si pantaloni de gravide mult mai devreme decat as fi crezut”

4.Nimeni nu mi-a spus ca sarcina imi va schimba si culoarea parului. Pletele mele roscovane au devenit, treptat, blonde!”

5. „Sarcina iti afecteaza pana si pigmentul pielii. Nu ma asteptam sa imi apara pistrui noi pe fata sau anumite semne de nastere sau pete, existente deja, sa isi schimbe culoarea.”

6. „M-am chinuit sa respir in ultimul trimestru. Bebelusul crestea, ocupa tot mai mult spatiu, simteam ca nu imi ramane suficient loc nici macar pentru o gura de aer.”

7. „Nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca o sa ajung sa caut pe Google hemoroizi versus prolaps rectal.”

10 simptome bizare de sarcina despre care nu-ti va spune nimeni. Unele, mai amuzante ca altele

8.Flatulenta vaginala…cine s-ar fi gandit?! Ma ridicam de la birou, iar aerul iesea din mine cu o presiune fantastica asupra caruia nu aveam niciun fel de control! Colegii mei erau destul de draguti incat sa se prefaca ca nu au auzit nimic, chiar daca in tot biroul se auzise un zgomot de parca as fi expulzat un balon de aer din mine.”

9.  Gust de metal in gura. De altfel, acesta a fost si primul simptom de sarcina pe care l-am experimentat si care m-a „bantuit” si pe durata celor 9 luni.”

10. Tuse cronica de sarcina. Este rara, dar apare ca o consecinta a relaxinei, un hormon peptidic secretat de ovare.”

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

2 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

2 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

4 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni