Mămici și tătici celebri

Zora, fetița Cătălinei Grama, a împlinit 5 ani: „Să nu renunți niciodată la visurile tale chiar dacă îți par imposibile!” | Demamici.ro

Zora, fetița Cătălinei Grama, a împlinit 5 ani: „Să nu renunți niciodată la visurile tale chiar dacă îți par imposibile!” Sărbătoare cu surprize în familia actriței Cătălinei Grama și a lui Paul Ipate. Zora, fetița lor, a împlinit vârsta de 5 ani, iar momentul a fost unul cu adevărat festiv. Mămica „Jojo” s-a implicat serios în organizarea zilei de naștere a micuței Zora și a vrut ca ziua să fie cu adevărat magică.

Pe lângă cadourile primite, actrița i-a comandat un tort superb, cu sirene, personajele mitice preferate ale Zorei. Cătălina Grama a filmat reacția fetiței sale atunci când a primit tortul, iar micuța a fost peste măsură de încântată!

„Ești unică, amuzantă, talentată pe fiecare cm pătrat și ne topești pe toți cu dragălășenia, inteligența și umorul tau! Tatăl tău zice că o să conduci lumea cândva. Eu zic că o s-o faci mai bună.😊 La mulți ani prințesă Zora! 🧚🏻‍♂️✨🎂🧜‍♀️. Ai zis că îți dorești ca anul acesta să devii o sirenă adevărată. Îți doresc să ai mereu imaginația la fel de bogată și să nu renunți niciodată la visurile tale chiar dacă îți par imposibile! Te iubim sirenă supremă!🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️”, i-a transmis Jojo fiicei sale.

În urmă cu 5 ani, Cătălina Grama și Paul Ipate își întâmpinau primul lor copil împreună, iar aniversarea fetiței lor a trimis-o pe mămică cu gândul înapoi în timp.

„Din prima clipă în care te-am ținut pe pieptul meu, atunci când ai venit pe lume acum 5 ani, am știut că ne vei face cei mai fericiți părinți de pe planetă! 🤍 Primul tău zâmbet, prima oară când m-ai ținut de un deget în maternitate, prima oară când ai mers, primul tău cuvânt, primul hohot de râs, primul dans, le păstrez pe toate în inima mea ca pe niște comori neprețuite! 💎”, a mai scris ea în cadrul postării.

Cătălina Grama mai are un băiețel, Achim, în vârstă de 10 ani, din alt mariaj, iar cei doi copii se înțeleg foarte bine.

„Zora îl adoră pe fratele său. El mai are momente când vrea să fie lăsat în pace. E la o vârstă mai mare și are activitățile lui. Însă se înțeleg foarte bine”, mai spunea actrița într-un interviu.

Vezi si: Cătălina Grama, o mămică împlinită! Jojo a serbat-o pe Zora, fetița ei de 4 ani: „Mulțumită ție trăiesc cu fluturi în stomac în fiecare zi” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână