Zi de sărbătoare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Victoria, fetița lor cea mare, a împlinit 3 ani | Demamici.ro

Zi de sărbătoare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Victoria, fetița lor cea mare, a împlinit 3 ani. Aniversare în familie pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Fetița lor, Bella Victoria Margot, a împlinit 3 ani.

Cuplul mai are o fetiță, junioara familiei, Thea Iris Elena.

Tăticul Tavi Clonda a fost și cel care a făcut o urare publică, către micuța aniversată a zilei, dar și către întreaga lor familie.

În dreptul unei fotografii din perioada în care Victoria era doar un bebeluș, soțul Gabrielei Cristea a transmis un mesaj plin de emoție.

Zi de sărbătoare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Victoria, fetița lor cea mare, a împlinit 3 ani

„Azi, iubita noastră Victoria împlinește 3 anișori, 3 ani în care am făcut și am trecut prin atâtea stări și emoții, împliniri, iubire, credință, încredere, teamă și iarăși de la capăt…

Nu pot decât să-i mulțumesc bunului Dumnezeu, soției mele, familiei mele și tuturor care au adus un gând bun! Vă doresc să vă găsiți și voi victoria voastră, dacă nu a venit până acum, sigur va veni dacă credeți asta! Victoria, tati te iubește!”, a transmis el.

Gabriela Cristea a postat și ea, la rândul ei, mai multe fotografii recente cu „prințesa” ei, fetița care a făcut-o să simtă pentru prima dată emoția de a fi mamă, după ani buni în care acest vis părea greu de atins.

„Ani intregi m-am gandit cum o sa fie intalnirea cu tine, cum o sa te strang in brate, cum am sa te alint… Nimic din ce am visat nu a fost macar pe aproape de ce mi-a fost dat sa traiesc din clipa cand am aflat ca esti la mine in pantec. Habar nu am avut ca bucuria, speranta, teama si toate sentimente mele se pot trai la o asemenea intensitate.

Tu, o farama de om, mi-ai adus ce nu mi-au adus toti anii la un loc. La multi ani, prunca mea frumosa! La multi ani, printesa! Da, stiu…tu nu esti „plintesa”, tu esti „Vitolia”!”, a scris Gabriela Cristea.

Sarcină minune pentru Gabriela Cristea. Vedeta cheltuise 30.000 de euro ca să poată rămâne însărcinată

Pentru Gabriela Cristea, drumul către maternitate nu a fost unul ușor. Prezentatoarea TV s-a chinuit ani buni pentru a rămâne însărcinată și a apelat la diferite tratamente, dar și la fertilizare in vitro.

Nimic nu a funcționat, în ciuda faptului că vedeta cheltuise aproximativ 30.000 de euro pentru a-și vedea visul devenit realitate.

Ulterior, atunci când se aștepta mai puțin, Gabriela a rămas însărcinată pe cale naturală cu Victoria.

„Nu au reușit pe toate pe care le-am făcut. Am făcut șase de-a lungul timpului. Înainte să rămân însărcinată cu Victoria am făcut într-un singur an, înainte cu trei-patru luni de rămâne însărcinată, am făcut patru FIV-uri și încă un tratament, practic cinci tratamente într-un an. Fizic nu ai cum să faci mai multe.

E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologică. Din păcate, în România nu există asistența asta psihologică”, mărturisea Gabriela, într-un interviu, în urmă cu 2 ani.

Vezi si: Gabriela Cristea a pierdut o sarcina la 8 saptamani: „Se oprise din evolutie!” | Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Cristea, despre chinul prin care a trecut pentru a deveni mama: „Ne-am hotarat sa nu mai facem. Sa ne oprim din tratamente”| Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână