Zâmbetul unui copil de 6 ani pe patul de spital, când primește diagnosticul: „Un banal virus”. Băiețelul reușise să învingă leucemia în urmă cu 1 an | Demamici.ro

Zâmbetul unui copil de 6 ani pe patul de spital, când primește diagnosticul: „Un banal virus”. Băiețelul reușise să învingă leucemia în urmă cu 1 an. S-a luptat în ultimii ani asemenea unui supererou să învingă o maladie gravă, iar la doar 12 luni de la vindecare a ajuns din nou pe mâinile medicilor.

Zâmbetul unui copil de 6 ani pe patul de spital, când primește diagnosticul: „Un banal virus”

Micuțul Oscar începuse să se simtă slăbit în prejma sărbătorilor de iarnă, iar starea lui, care nu dădea semne de îmbunătățire, începuse să îi îngrijoreze pe părinții lui – Olivia (26) și Jamie (28).

Cea mai mare teamă a lor era ca boala – o formă severă de leucemie să nu recidiveze, după ce în ultimul an credeau că au scăpat definitiv de ea.

Oscar reușise să se lupte cu boala și să o învingă, mulțumită donatorilor care au contribuit cu fonduri pentru ca el să poată primi tratamentul necesar.

La cumpăna dintre ani, Oscar a ajuns din nou la spital, însă cu un diagnostic care mai degrabă i-a smuls un zâmbet decât i-a adus îngrijorare.

Medicii au detectat prezența unui adenovirus în organismul băiatului, un banal virus extrem de comun în rândul copiilor și care nu necesită nici măcar spitalizare.

Pentru Oscar, orice boală părea un fleac, în comparație cu cancerul, iar vestea că se poate întoarce acasă și că nu va mai trece prin chinul prin care a trecut până acum l-a făcut aproape să sară în sus de bucurie.

„În ultimele zile ne-am simțit de parcă am fost loviți de un camion. Am încercat să ne păstrăm mintea cât mai limpede, să rămânem pozitivi, dar nu e așa ușor mereu!

Din fericire, medicii au localizat doar prezența unui adenovirus, ceea ce ar putea explica febra și stările de rău ale lui Oscar. Vă dorim tuturor un an nou plin de iubire și lumină! Noi ne vom întoarce acasă. 2021, fii blând cu noi!”, a transmis mama lui Oscar pe rețelele de socializare.

Vezi si: A împlinit 4 ani, deși medicii îi dădeau 5% șanse de viață la naștere. Bebelușul s-a născut cu organele în afara corpului | Demamici.ro

Vezi: Tammam Youssef, medicul sirian care vine lună de lună la București, pentru a salva inimile copilașilor: „Bucuria cea mai mare a mea este că nu am gustat amărăciunea eșecului sau a morții copilului” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni