Fetița nou-născută a lui Ștefan Stan, de urgență la spital! Micuța este internată împreună cu mama | Demamici.ro

Fetița nou-născută a lui Ștefan Stan, de urgență la spital! Micuța este internată împreună cu mama. Numai un părinte poate empatiza cu îngrijorarea altuia în momentul în care copilul se îmbolnăvește. Ștefan Stan și-a dus fetița de o lună la spital, de urgență, după ce micuța a început să acuze probleme de sănătate.

Contactat de reporterii wowbiz, artistul a mărturisit că bebelușului i-au fost puse perfuzii și i s-au făcut analize de sânge pentru a depista ce se întâmplă. Momentan fetița este internată împreună cu mămica ei, Simona.

Ștefan Stan a devenit tată de fată în urmă cu o lună

Ștefan Stan și soția sa, Simona, au devenit părinți în urmă cu o lună și jumătate. Simona a născut prin cezariană o fetiță sănătoasă.

„S-a oprit pământul de bucurie!!! Bine ai venit în familia noastra, Elif Mihaela Stan! ❤️ Îți doresc, puiul meu, să crești mare, sănătoasă și înțeleaptă! Te iubim, mama și tata! ❤️💙”, a scris Stefan Stan pe contul de socializare în dreptul unei fotografii simbolice cu bebelușa.

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg.

Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei”, declara Ștefan Stan cu puțin timp înainte ca micuța lui să vină pe lume.

Vezi si: Soția însărcinată a lui Ștefan Stan a ajuns de urgență la spital. Nașterea era programată pentru noiembrie | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

14 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni