Știri externe

„Vreau un tată bun”. Scrisoarea unui băiețel de 7 ani care a impresionat mii de oameni | Demamici.ro

„Vreau un tată bun”. Scrisoarea unui băiețel de 7 ani care a impresionat mii de oameni. Un băiețel de 7 ani a scris câteva rânduri care au ajuns la inimile a mii de oameni din întreaga lume. Copilul a fost nevoit să plece din casa în care locuia din cauza abuzurilor repetate ale tatălui.

Împreună cu mama, băiețelul a ajuns într-un adăpost al victimelor violenței domestice. Mama a fost cea care a descoperit scrisoarea în rucsacul lui Blake. Femeia a împărtășit-o angajaților adăpostului SafeHaven care au decis să o publice pe pagina lor de Facebook.

„Nu am anticipat niciodată că va primi atenția pe care a primit-o”, a declarat Kathryn Jacob, președintele și CEO-ul adăpostului.

Scrisoarea unui băiețel de 7 ani care a impresionat mii de oameni

„Dragă Mosule,

A trebuit să părăsim casa. Tata era supărat. A trebuit să facem toate treburile. Tata obține tot ce-şi doreşte de fiecare dată. Mama a spus că este timpul să plecăm și ne va duce într-un loc mai sigur, unde să nu ne fie frică. Sunt încă neliniştit. Nu vreau să vorbesc cu ceilalți copii. Ai de gând să vii de Crăciun? Nu avem nimic din lucrurile noastre aici. Poți să aduci niște cărți cu capitole, un dicționar, o busolă și un ceas? De asemenea, vreau un tată foarte, foarte bun. Poți să faci și tu asta?

Cu dragoste, Blake.”

Kathryn Jacob a mărturisit că, din păcate, povești precum cea a lui Blake și a mamei lui sunt la ordinea zilei în adăpostul lor. Într-un interviu acordat pentru Today, CEO-ul SafeHaven a mărturisit că Blake este doar unul dintre copiii care se află în acest moment în adăpost, împreună cu mamele lor.

73 de suflețele, victime colaterale ale violenței domestice se află în aceste clipe sub protecția personalului ONG-ului.

„Una din trei femei din Texas va suferi violență domestică de-a lungul vieții”, a explicat ea. „Chiar dacă știm în mod inerent acest lucru, ceea ce a fost zdruncinător pentru noi a fost numărul de femei care au comentat la acea poveste spunând că se pot raporta la ea.”

Mama și băiețelul de 7 ani se află în siguranță, în adăpost. Cel mai probabil aceștia își vor petrece acolo întreaga perioadă a sărbătorilor de iarnă.

Vezi si: Nu exista stau cu el pentru copii. Violenta in familie transforma copilul pe viata | Demamici.ro

Vezi si: Bataia nu se uita. Efectele dureroase pe care violenta le are asupra dezvoltarii copilului | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni