Mămici și tătici celebri

Vladimir, băiețelul cel mare al Mirelei Vaida, a împlinit 6 ani: „Să fii sănătos, băiatul nostru sensibil, bun și iubitor!” | Demamici.ro

Vladimir, băiețelul cel mare al Mirelei Vaida, a împlinit 6 ani: „Să fii sănătos, băiatul nostru sensibil, bun și iubitor!” Mirela Vaida trăiește momente magice alături de copiii săi, fiind într-0 vacanță într-un loc de poveste, în Egipt. Mai mult decât atât, frumoasa prezentatoare are un motiv în plus de sărbătoare: băiețelul cel mare, Vladimir (alintat Vladi de mama sa) a împlinit 6 ani!  

Cu acest prilej, Mirela Vaida a postat pe rețelele de socializare o fotografie superbă cu cei trei copii ai săi, alături de un mesaj emoționant pentru Vladimir.

„La mulți ani, Vladi! Îți mulțumim pentru cei șase ani frumoși! Să fii sănătos, băiatul nostru sensibil, bun și iubitor! Te iubim infinit!”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Facebook.

Mirela Vaida vrea să devină mamă pentru a patra oară

Recent, în cadrul unui podcast online, Mirela Vaida a mărturisit că e pregătită să devină mamă pentru a patra oară. Prezentatoarea TV a dezvăluit că și-ar mai dori două fetițe, gemene. Celebra prezentatoare s-a gândit deja și la nume.

”Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți”, a povestit Mirela Vaida.

Mirela Vaida i-a născut natural pe toți cei trei copii

Inițial picasem și eu în acest trend al cezarienelor pentru că toată lumea te sfătuiește să faci cezariană din varii motive. Însă eu vin dintr-o familie în care lucrurile sunt extrem de întoarse spre natură.

Mama, bunica, rudele mele îmi povesteau despre cum au născut copiii, despre cum s-au întors la serviciu sau la munca câmpului în aceeași zi, despre cum munceau până în ultima zi de sarcină”, declarat, cu ceva timp în urmă, vedeta.

Mirela Vaida este căsătorită din anul 2009 cu Alexandru Vaida și au împreună trei copii.

Vezi și: Mezinul Mirelei Vaida a împlinit 2 ani. Ce bine seamănă micuțul Tudor Ștefan cu mama lui | Demamici.ro

Vezi și: Sotul Mirelei Boureanu Vaida a asistat la cele 3 nasteri naturale ale copiilor sai: „L-au adus pe brate, alb ca varul” | Demamici.ro

Sursa foto: Facebook

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

13 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni