Mămici și tătici celebri

Magda Pălimariu a născut chiar de ziua ei de naștere! Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul: „De azi suntem doi sărbătoriți!” | Demamici.ro

Magda Pălimariu a născut chiar de ziua ei de naștere! Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul: „De azi suntem doi sărbătoriți!” Bucurie imensă pentru Magda Pălimariu! Vedeta de televiziune a devenit mamă chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani! 

Magda Pălimariu a făcut fericitul anunțul printr-o postare pe rețelele de socializare, unde a pus postat și prima fotografie cu micuțul: „De astăzi suntem doi sărbătoriți!”, a scris Magda Pălimariu alături de poza emoționantă.

Magda Pălimariu a născut chiar de ziua ei de naștere!

Mai mult decât atât, vedeta de televiziune a împărtășit fanilor săi că ziua de 20 august este extrem de specială pentru ea, mai ales că pe 21 august este aniversarea căsătoriei: „Ce cadou mai minunat pe lumea asta, puteam primi de ziua mea? Și mai e și data căsătoriei noastre mâine! Dumnezeu ne-a binecuvântat cu minunea asta de băiețel mult dorit și așteptat. 🎊🎉Mulțumim Doamne!! Suntem recunoscători pentru tot!!🙏🏼”, a scris Magda.

Magda Pălimariu, naștere în Norvegia

Înainte cu ceva timp, Magda Pălimariu a declarat pentru o emisiune TV că a ales o clinică din Norvegia pentru momentul în care va deveni mamă.
„Da, o să nasc în Norvegia, de aceea am și fost acum în țară pentru ultima oară pentru că este un pic mai dificil să mai zbor în această perioadă, mă simt destul de obosită, burta este tot mai mare. Voi rămâne aici să nasc.”, spunea asceasta cu ceva timp în urmă.

O sarcină dificilă, dar primită cu multă bucurie

Am avut o perioadă destul de grea în primele cinci luni de zile, de aceea am și decis să iau această pauză prelungită de la muncă. Stări de greață, vertij, oboseală, dureri – le-am avut pe toate.

Și nici nu fac parte din categoria gravidelor care dorm foarte mult în perioada sarcinii. Din contră, dorm destul de puțin, așadar mă simt destul de epuizată zi de zi, cu toate că înțeleg că perioada grea, în care nu mai poți dormi deloc, abia de acum începe.

Dar gândul că în curând o să îmi țin copilașul în brațe și bucuria pe care o am în suflet știind că nu mai e mult până în acel moment îmi dau putere să trec peste toate.”, spunea Magda Pălimariu într-un interviu pentru revista Viva, cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: Facebook

Vezi și: Laura Cosoi, despre a treia sarcină la 40 de ani. Rita a simțit că mama ei e însărcinată înainte să afle vestea cea mare | Demamici.ro

Vezi și: Magda Pălimariu, însărcinată! Prezentatoarea TV va deveni pentru prima dată mamă la 42 de ani | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni