Mămici și tătici celebri

Violeta își dorește să studieze dreptul în SUA. Andreea Marin: „Am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta” | Demamici.ro

Violeta își dorește să studieze dreptul în SUA. Andreea Marin trece printr-o nouă etapă, alături de fiica ei, Violeta, adolescentă acum.
Vedeta de televiziune este o mamă dedicată și a creat o legătură emoțională strânsă cu fetița ei, care se pregătește ușor, ușor să-și ia zborul de acasă.

Violeta este acum o frumoasă adolescentă în vârstă de 15 ani și se gândește după liceu să își continue studiile departe de casă, în străinătate.
Decizia fetei nu a venit ușor pentru mama Andreea Marin, însă vedeta este conștientă că parte din rolul ei de părinte este și acela de a-și susține copilul.

Violeta își dorește să studieze dreptul în SUA

Într-un interviu recent, Andreea Marin a vorbit despre provocările vieții de mamă de adolescent, mai precis, despre dorința fiicei sale de a studia în străinătate, peste ocean. O decizie cu care Andreea Marin încearcă încă de pe acum să se obișnuiască.

Violeta este acum cu mintea departe, trece și de Moș Crăciun și de renii lui. Se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste ocean, așa visează. Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să îi și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să îți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune. Ea e foarte hotărâtă, dar eu știu cum e. Am pornit pe drumul informaticii. Am început facultatea și am și terminat-o și până la urmă am ajuns să fiu un comunicator”, a povestit Andreea Marin la „Vorbește Lumea”.

Doar gândul că va fi despărțită de un ocean de fiica ei o face să se emoționeze încă de pe acum pe Andreea Marin.

„Nu e ușor să știu asta. Și sincer, am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta. Nu e deloc simplu să știi că pleacă de acasă copilul tău. Și dacă pleacă de aici până la Roman, de unde sunt eu, dar să știi că îți e mai greu de ajuns și nu îți e la îndemână să-l îmbrățișezi”, a mai dezvăluit Andreea Marin.

Violeta își dorește să studieze dreptul în SUA. Andreea Marin: „Violeta va fi pentru mine mereu bebelușul meu”

Violeta are acum 15 ani, este cât mama ei de înaltă și îi seamănă din multe puncte de vedere.
Au o relație extraordinară de mamă-fiică, dar sunt și cele mai bune prietene. Însă dincolo de toate acestea, vedeta a mărturisit că va vedea mereu în Violeta fragilitatea bebelușului pe care l-a ținut prima dată în brațe în urmă cu 15 ani.

„Mai ales când stăm umăr la umăr pentru că avem aproape aceeași înălțime și eu o văd la fel de bine în brațele mele ca bebeluș. Chiar râd uneori și îi spun că va fi pentru mine mereu bebelușul meu, asta este. E frumos să trecem prin viață împreună, prietene, și să avem încredere una în cealaltă. În același timp, fiecare etapă are frumusețea și greutățile ei.

Chiar mă trezesc câteodată dimineața cu ea în brațele mele. Nu ne culcăm împreună, dar ne trezim. Mă trezesc cu ea alături. E frumos pentru că la adolescență ei caută să se îndepărteze de noi, să-și câștige independența și câte o surpriză din asta îmi face bine așa”, a povestit Andreea Marin pentru Ego.

Mesaj emoționant în ziua în care Violeta a împlinit 15 ani: „Suntem legate suflet de suflet”

Legătura dintre Andreea Marin și fiica ei este, poate, cel mai bine descrisă în cuvinte chiar în urarea de la mulți ani a vedetei, în ziua în care Violeta a împlinit vârsta de 15 ani.

Pentru Andreea Marin, luna decembrie vine cu zâmbet și emoții încă dinainte de perioada Crăciunului.
În ultimii 15 ani, de când a devenit mamă, vedeta își sărbătorește fiica, unicul ei copil și rodul iubirii dintre ea și fostul soț, Ștefan Bănică Jr.

Nu trece an fără ca vedeta TV să nu își împărtășească gândurile, urările și emoțiile în această zi specială.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu. La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a transmis Andreea Marin pe pagina ei de Instagram.

Vezi și: Andreea Marin și-a sărbătorit fiica. Violeta a împlinit 15 ani: „Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna” | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Marin a pierdut două sarcini: „Aveți un litru de sânge în abdomen”. Unul dintre bebeluși, pierdut în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr | Demamici.ro

Vezi si: Andreea Marin, alături de fiica ei, Violeta, și băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi frați adolescenți, așa cum rar sunt văzuți | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

23 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni