Mămici și tătici celebri

Monica Anghel, despre metoda prin care își învață băiatul de 12 ani să înțeleagă valoarea banului | Demamici.ro

Monica Anghel, despre metoda prin care își învață băiatul de 12 ani să înțeleagă valoarea banului. Monica Anghel și-a responsabilizat copilul încă de la o vârstă fragedă în ceea ce privește partea financiară.

Artista este mama unui băiat de 12 ani, Aviv, căruia are grijă să-i ofere tot ceea ce poate mai bun, dar în același timp, să nu-i ofere totul pe tavă.

Educația financiară cu copilul poate fi o capcană pentru părinți, mai ales în familiile în care nu există neajunsuri. Orice părinte își dorește să-și vadă copilul fericit, să îi ofere tot ceea ce el nu a putut avea, însă în unele cazuri situația poate scăpa de sub control.

Iată însă că Monica Anghel a reușit să găsească un echilibru și să-și educe fiul în așa manieră încât să înțeleagă valoarea banului.

Artista a mărturisit într-un interviu pentru ego.ro că a reușit să-și câștige singură primii bani încă de la 14 ani și așa și-a dat seama cât de greu se fac banii.

„Fac parte din categoria părinților care în permanență îi spun copilului: «Mamă nu avem bani pentru asta». E bine așa cum e. Nu sunt nici săracă, dar nu fac parte nici din categoria oamenilor bogați, cu foarte mulți bani, cu fițe, cu ifose, sunt om echilibrat, cu picioarele pe pământ. Asta cred că vine din faptul că eu de la vârsta de 14 ani mi-am câștigat singură banii și mi-am dat seama cât de greu se fac banii și cât de greu trebuie să muncești ca să poți să câștigi niște bani și câți ani de studiu, de muncă asiduă trebuie să ai în spate ca să poți să primești niște bani, poate mai mulți decât alții”, a declarat Monica Anghel pentru sursa citată.

Monica Anghel, grijulie cu fiul ei. Artista l-a retras de la școală din cauza bullying-ului

Aviv, fiul în vârstă de 12 ani al Monicăi Anghel, a trecut printr-o serie de schimbări în ultimul an.

Băiatul a fost victima bullying-ului la școala la care învăța, motiv pentru care mama lui a decis să-l transfere la o altă unitate de învățământ.
Monica Anghel a vorbit și în presă despre acest episod, din dorința de a trage un semnal de alarmă cu privire la o realitate neplăcută care are loc tot mai des în școlile românești.

„Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate, există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitor, colectivul e mai ok. Noi ca părinți trebuie să venim în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră”, a declarat Monica Anghel pentru wowbiz.ro.

Artista este de părere că astfel de fenomene pornesc încă din familie și tot de educația primită acasă ține și comportamentul copilului în raport cu ceilalți colegi.

„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase. Poate că și ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze”, a mai adăugat Monica Anghel.

Vezi și: Violeta își dorește să studieze dreptul în SUA. Andreea Marin: „Am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta” | Demamici.ro

Vezi și: Crina Matei, despre noua ei viață de mamă, după ce a adoptat o fetiță: „Este foarte mică. E o provocare minunată” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni