Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit 13 ani: „La mulți ani, Violeta mea, cu ochi de cer senin!” | Demamici.ro

Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit 13 ani: „La mulți ani, Violeta mea, cu ochi de cer senin!” Violeta, fiica Andreei Marin, s-a transformat într-o superbă domnișoară.

Aflată în pragul adolescenței, Violeta a aniversat săptămâna aceasta vârsta de 13 ani.
Mama ei i-a transmis un mesaj emoționant pe paginile de socializare, în ziua în care și-a serbat ziua de naștere.

Timpul parcă a zburat pentru mămica Andreea Marin, care nu de mult își ținea fetița în brațe, iar acum se transformă într-o tânără adolescentă care îi seamănă leit.

Violeta, fiica Andreei Marin, a împlinit 13 ani: „La mulți ani, Violeta mea, cu ochi de cer senin!”

„Atât erai de pitică, draga mea… Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva… Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a transmis vedeta alături de o fotografie cu fiica ei din perioada în care era doar o fetiță.

Violeta este unicul copil al Andreei Marin, rodul iubirii din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.
Chiar dacă vedeta de televiziune și artistul au decis să divorțeze în urmă cu mai mulți ani, Violeta a păstrat o legătură strânsă cu tatăl ei, cât și cu frații ei vitregi, în special cu Radu Ștefan, fiul cel mai mare al artistului.

Violeta a moștenit numele bunicii sale și ochii bunicului său

Pentru Andreea Marin, Violeta este tot ce are ea mai scump, așa cum orice mamă simte despre copilul ei.

Vedeta a ales numele fiicei sale ca un omagiu adus propriei sale mame, pe care a pierdut-o la o vârstă foarte fragedă, atunci când i-a murit în brațe într-un accident de mașină.

Însă tânăra în vârstă de 13 ani a moștenit nu doar numele din partea familiei mamei sale, dar și ochii albaștri, din partea tatălui Andreei Marin, care a trecut și el în neființă în urmă cu doar câțiva ani.

Chiar și la nivelul personalității, Andreea Marin a mărturisit adesea că se vede pe ea în Violeta, pe care îl consideră un copil sensibil și totodată matur.

Mai mult, vedeta a fost extrem de strictă cu educația fiicei sale și nu a lăsat-o să știe că mama ei este celebră.

„Eu am crescut-o pe Violeta fără ca ea să ştie că mama este cunoscută şi că televiziunea este munca mea, ştia doar de fundaţie. Abia acum află de la colegi care e treaba cu mama.

Într-o zi a venit de la şcoală şi mi-a zis: „Mama, păi tu eşti vedetă”. Asta aflase ea de la colegi în ziua aceea. Eu i-am răspuns că sunt exagerări, mama este doar mama, indiferent de serviciu.”, mărturisea Andreea Marin într-un interviu pentru adevarul.ro.

Violeta se apropie cu pași rapizi de vârsta adolescenței, o vârstă pe care mămica Andreea Marin o consideră o „provocare”.

„Provocarea momentului este să încep să-i vorbesc fetiţei mele care se apropie de vârstă adolescenţei, o perioadă critică, despre lucrurile care ţin de transformările ei ca domnişoară.

Apar modificări fizice, hormonale, o să apară atracţia faţă de sexul opus. Va trebui să găsim o balanţă corectă pentru că eu vreau să-i vorbesc deschis despre lucrurile acestea.

Nu mă tem de această discuţie, dar întreb specialiştii cum aş putea să abordez subiectul pentru a-i da curajul să se deschidă în faţa mea. De fapt, de aici apar multe dintre problemele cu copiii noştri. Nu reuşim să-i facem să se deschidă. Degeaba le spunem că-i ascultăm dacă până atunci am fost autoritari, undeva pe drum i-am pierdut şi nu o vor mai face”, a mai spus vedeta.

Vezi si: Andreea Marin, alături de fiica ei, Violeta, și băiatul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi frați adolescenți, așa cum rar sunt văzuți | Demamici.ro

Vezi si: Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr se transformă într-o adolescentă superbă! Cum arată acum Ana Violeta Bănică | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni