Viata unei mamici care lucreaza in spital. Izolata de familie, isi vede copiii printr-un geam | Demamici.ro

Viata unei mamici care lucreaza in spital. Izolata de familie, isi vede copiii printr-un geam. Este povestea unei mame cu trei copii acasa, dar mai presus de toate, este povestea tuturor mamicilor care lucreaza in sistemul de sanatate. Ele sunt mame transformate in eroine, nevoite sa isi sacrifice propria sanatate si sa stea departe de familie, pentru a-i salva pe cei care au nevoie de ajutor in lupta cu virusul.

Pentru aceasta mamica in varsta de 32 de ani, cel mai dificil moment a fost acela in care si-a vazut copiii prin fereastra casei. Fara sa-i atinga, fara sa-i imbratiseze si fara sa le poata fi mama timp de cateva luni bune.

Jay Short lucreaza ca asistenta medicala la un spital din comitatul englez Ashington, iar de la raspandirea coronavirusului s-a vazut nevoita sa ia masuri drastice, astfel incat sa nu isi puna in pericol familia.

Asistenta medicala s-a mutat din casa in care locuia cu parintii ei, sotul si cei trei copii ai lor, pe toata durata pandemiei.

„A fost nevoia sa fac acest lucru, oricat de greu mi-ar fi. Ma doare sufletul cand ma gandesc ca singura interactiune pe care o voi avea cu copiii pentru urmatoarele luni va fi dincolo de geamul ferestrei. Am fost dispusa sa imi asum riscul unei posibile imbolnaviri, atata vreme cat salvez pe cineva, insa nu sunt dispusa sa ii pun pe cei dragi in pericol”, a declarat Jay, potrivit Dailymail.co.uk.

Viata unei mamici care lucreaza in spital. Izolata de familie, isi vede copiii printr-un geam. O fotografie, cat o mie de cuvinte

Povestea asistentei medicale din Ashington a devenit virala dupa ce a postat o fotografie emotionanta pe retelele de socializare.

La final de tura, Jay si-a vizitat familia, asa cum a inceput sa o faca de cand a decis sa se izoleze si sa se mute de acasa.

Nici de data aceasta nu a fost intampinata cu usa deschisa, oricat si-ar fi dorit.
Sotul si cei trei copii ai lor au salutat-o de la fereastra, fara ca cei mici sa inteleaga exact de ce nu isi pot tine in brate mama.

Vezi si: Gravida cu coronavirus a nascut in timp ce era in coma indusa. Si-a vazut bebelusul la 5 zile dupa ce l-a adus pe lume | Demamici.ro

„Asa arata familia mea acum. Partenerul meu, cei doi baieti si fetita mea ma privesc acum printr-un geam de sticla. Lucrez in cadrul Serviciului National de Sanatate (NHS), iar fetita mea se confrunta constant cu infectii la nivelul pieptului inca de cand a venit pe lume, anul trecut.

Din cauza numarului crescut de cazuri COVID-19, dar si a mediului in care lucrez, am luat decizia ca aceasta sa fie unica mea interactiune cu cei dragi mie pentru urmatoarele luni.

A fost cea mai grea decizie pe care am fost nevoita sa o iau, insa a fost spre binele lor.  Uitati-va, mi-am lasat familia astfel incat sa pot merge la spital si sa muncesc. Imi risc chiar si propria sanatate, pentru ca pacientii sa se faca bine.

Asa ca va rog, va implor! Ramaneti in case. Respectati regulile. Nu suntem in vacanta. Oamenii mor! Nu astepta ca cineva drag sa fie rapit de langa tine, pana cand sa realizezi cat de grava este situatia. In total, sapte colegi de-ai mei au murit din cauza asta.

Va rog sa ma intelegeti. Tot ce imi doresc este sa ma intorc acasa la copilasii mei,  insa nu voi putea face acest lucru decat in momentul in care se termina aceasta criza. Si cu cat stati mai mult in casa, cu atat se va incheia mai repede”, a fost mesajul postat de mamica odata cu fotografia.

Vezi si: O fetita de 5 ani a murit din cauza coronavirusului. Parintii ei au fost testati negativ | Demamici.ro

Vezi si: Un baietel de 5 ani a fugit de la bunici si a facut autostopul: „Vreau sa ajung la mama, la spital!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni