Un tată și fetița lui de 6 ani au murit în drum spre mare. Mașina unui tânăr sinucigaș i-a spulberat VIDEO | Demamici.ro

Un tată și fetița lui de 6 ani au murit în drum spre mare. Mașina unui tânăr sinucigaș i-a spulberat. Un mesaj cutremurător a lăsat în urmă sinucigașul care ieri a omorât o fetiță și pe tatăl ei.

Pe biletul de adio tânărul a scris că nu mai suportă viața pe care o are și că-și iubește fosta prietenă care se despărțise recent de el. Între timp, femeia din mașina spulberată care și-a pierdut într-o secundă fiica și soțul s-a externat pe propria răspundere din spital pentru a asista la înmormântarea celor pe care i-a iubit nespus.

„A plecat la mare și uitați ce s-a întâmplat… Dacă era să moară (n.r. – tânărul sinucigaș) de ce nu a plecat prin altă parte? De ce a luat-o pe un traseu să omoare oameni? Copii nevinovați? Dan conduce foarte bine că el lucrează pe tir… lucra… ”, a declarat mama bărbatului care a murit în accidentul teribil care a avut loc la începutul săptămânii.

Mama îndurerată care și-a pierdut fiul cel mare și nepoțica de 6 ani vorbește despre băiatul ei mort de mâna unui sinucigaș la timpul prezent, ca și cum este încă în viață și urmează să intre din nou pe poarta părintească.

Un tată și fetița lui de 6 ani au murit în drum spre mare. Mașina unui tânăr sinucigaș i-a spulberat

Măria Băcescu și soțul ei povestesc cum fiul lor, Daniel, împreună cu soția și cu fetița mergeau ieri la mare cu mașina nou-nouță pe care și-o cumpăraseră. Doar mama micuței a scăpat cu viață după ce tânărul sinucigaș a intrat cu viteză pe contrasens, gata să se omoare cu orice preț.

Biata femeie, rănită în urma impactului violent, s-a externat astăzi pe proprie răspundere. A vrut să-și petreacă ultimele clipe până la înmormântare cu cei pe care i-a iubit până la cer, soțul și fiica lor care în septembrie ar fi împlinit 7 ani.

Marian, tânărul depresiv care a provocat tragedia, nu a cugetat când a apăsat pedala de accelerație. Pe biletul de adio, lăsat pe masă, și-a așternut ultimele gânduri apăsătoare: „Nu mai suport să trăiesc așa. Te iubesc, frate! Te iubesc, Ana!”

Ieri, după tragedie, fosta iubită a tânărului și-a șters conturile de socializare și a blocat orice legătură cu rudele lui.

Mama sinucigașului, care a aflat de tragedie în timp ce se afla în Spania, crede că împăcarea dintre cei doi ar fi fost singura variantă salvatoare: „O iubea enorm de mult, enorm, enorm de mult. (n.r. – întrebată despre motivul despărțirii) Nu știu nici eu. Nu m-a sunat și pe mine Ana să-mi spună și mie de ce și cum.”.

Biata femeie cere iertare familiei, celor care au murit nevinovați din cauza fiului ei: „Putere să treacă peste durerea asta mare pe care o avem.”

Tânărul sinucigaș nu va avea parte de slujbă religioasă la înmormântare. În schimb, pe ultimul drum, cu omagii vor fi conduși tatăl și fiica ce au ajuns în ceruri împreună.

Vezi si: Doi tineri părinți și bebelușul lor de 10 luni au murit în Galați. Un polițist a plâns când a ajuns la scena accidentului rutier | Demamici.ro

Vezi si: Familie, distrusa intr-un accident rutier. Parintii au murit pe loc, fetita de 3 ani, in stare grava | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână