Știri interne

Un tată și-a aruncat cei doi copii în apele Barajului Berești. Fetița de 4 luni și băiețelul de 5 ani au fost scoși din apă decedați | Demamici.ro

Un tată și-a aruncat cei doi copii în apele Barajului Berești. Fetița de 4 luni și băiețelul de 5 ani au fost scoși din apă decedați. Un bărbat în vârstă de 30 de ani a plecat de acasă cu cei doi copii ai săi și a provocat în urma lui o tragedie imensă. Tatăl și-a luat fetița de doar 4 luni și băiețelul în vârstă de 5 ani și i-a aruncat în barajul Berești, județul Bacău.

În urma unui apel efectuat la Poliție de mama copiilor, autoritățile au pornit pe urmele bărbatului și a celor doi minori. La fața locului, minorii descoperiți în apă au fost scoși la suprafață, însă după mai multe manevre de resuscitare echipajele medicale nu au putut decât să constate decesul.

Trupul bărbatului nu a fost găsit în apă și deocamdată nu se știe dacă și el s-a aruncat în apă odată cu ei sau și-a aruncat copiii în baraj, iar apoi a fugit de la locul faptei.
Din primele informații, tragedia s-a produs după o ceartă cu soția lui. În urma discuțiilor aprinse din ultimele zile, bărbatul a amenințat-o pe femeie că se va întâmpla ceva îngrozitor cu el și cei doi copii ai lor.

Un tată și-a aruncat cei doi copii în apele Barajului Berești. Primele declarații ale mamei: „M-a bătut, am fugit afară, mi-a luat fata din casă, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd”

Mama în vârstă de doar 23 de ani trece prin cea mai grea durere după ce a aflat că și-a pierdut ambii copilași, uciși de mâinile bărbatului alături de care încercase să-și clădească o familie. Femeia a povestit jurnaliștilor ororile la care a fost supusă de soțul ei. Bărbatul obișnuia să consume des alcool și să o abuzeze atât verbal, dar și fizic.

În ultimele certuri a fost amenințată că le va face rău și copiilor.

„Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară, mi-a luat fata din casă, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și au plecat. Știam că e un om nebun, dar nu m-am așteptat la atât. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă. Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii care au fost înecați de tatăl lor, potrivit antena3.ro.

Din mărturiile vecinilor, reiese că tatăl celor doi copii ar fi devenit tot mai agresiv în ultima vreme pe fondul consumului de alcool.
Nu doar cu soția avea certuri frecvente, dar și cu vecinii sau colegii de muncă.

„Eu mă duc cu băieții pe Siret și mă arunc, atât mi-a zis. Și pe urmă mi-a închis telefonul. Am sunat, dar n-a mai răspuns. (…) O lua pe alcool, era dement, nu mai judeca.”, au declarat vecinul și unul dintre colegii bărbatului.

Poliția se află pe urmele bărbatului, despre care nu se știe la ora actuală dacă și-a luat viața odată cu copiii săi sau se ascunde după ce a comis cumplita faptă.

Un tată și-a aruncat cei doi copii în apele Barajului Berești. Tragedia vine la 5 zile după ce o mamă din Timișoara s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii ai săi

În urmă cu nici o săptămână, România avea să fie zguduită de o altă tragedie fără precedent. O mamă din Timișoara în vârstă de 32 de ani s-a aruncat de la etajul 10 cu cei doi copii mici de mână.
Iulia B. și băiețelul ei de 2 ani au murit pe loc,  la impactul cu solul.

La sosirea ambulanței, fetița de 6 ani încă prezenta semne vitale, însă a murit la scurt timp după și nu a mai putut fi salvată.

Nimeni nu și-a putut explica gestul cumplit la care a recurs mama din Timișoara, despre care s-a aflat că se afla într-un triunghi amoros care devenise greu de gestionat. Iulia urma să se recăsătorească cu Alex, tatăl fetiței, bărbatul de care divorțase în urmă cu câțiva ani. Încă din timpul căsniciei, ea a început o relație cu alt bărbat, omul căruia i-a dăruit un băiețel, însă din cauza neînțelegerilor s-au despărțit imediat.

Din primele informații, fostul soț al Iuliei era dispus să înceapă de la zero o nouă viață alături de ea și să ia sub tutela lui și băiețelul pe care îl avea cu alt bărbat.

Tatăl băiețelului ar fi lansat o serie de amenințări la adresa ei, în care îi spunea că o va lăsa fără ambii copii. Mama și cei doi copii au fost înmormântați toți trei în același sicriu, la dorința familiei. Apropiații au descris-o ca pe o mamă devotată și nimeni nu și-a putut explica ce anume a împins-o către acest gest tragic.

Vezi și: De ce și-ar ucide o mamă copiii? „Complexul Medeea, a doua cale spre pruncucidere”. Psihiatrul Gabriel Diaconu analizează tragedia de la Timișoara | Demamici.ro

Vezi și: Ea este femeia care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara cu cei doi copilași. A comis gestul cumplit în drum spre grădiniță | Demamici.ro

 

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni