Un tată îndurerat îți ține în brațe bebelușul salvat din accident. Soția însărcinată a murit | Demamici.ro

Un tată îndurerat îți ține în brațe bebelușul salvat din accident. Soția însărcinată a murit. O tragedie imensă a lăsat un gol mare în sufletul unui tânăr tătic, dar și un copil rămas orfan de mamă, încă din momentul nașterii.

Este povestea cumplită a unui cuplu din Statele Unite, victime ale unui accident auto soldat cu moartea mamei bebelușului. Samantha Russell, în vârstă de 22 de ani, era însărcinată în 33 de săptămâni în ziua în care niște tâlhari urmăriți de poliție au intrat cu mașina din plin în ei.

Din primele informații puse la dispoziție de autorități, infractorii au lovit mai multe maşini din respectiva zonă, în goana lor de a nu fi prinși de oamenii legii.

Samantha urma să devină mamă, însă într-o singură clipă visul ei s-a năruit. Femeia a murit pe loc în urma impactului și nu a mai apucat ziua în care să-și țină în brațe bebelușul. Medicii au făcut tot posibilul să salveze măcar copilul și, din fericire, micuțul a primit o șansă la viață.

Un tată îndurerat îți ține în brațe bebelușul salvat din accident. Soția însărcinată a murit

În ziua în care Brandon Russell, tânărul tătic de 21 de ani, și-a întâlnit pentru prima dată fiul, au curs multe lacrimi de emoție. Micuțul a devenit nu doar copilul lui, dar și cea mai de preț amintire de la femeia alături de care visa să-și clădească un viitor.

„Cuvintele nu pot explica sau exprima emoțiile care trec prin capul tuturor în lumina evenimentelor care au avut loc pe 6 iulie 2021. Sammy a fost luată de lângă noi, dar a lăsat în urmă cel mai frumos dar al vieții.

Ea a fost cel mai bun exemplu de ceea ce înseamnă să fii fericit. Te iubesc, Samantha Russell! Tu eşti totul pentru mine. Cu toate cele spuse, vreau ca oricine citește să îşi ia un moment pentru a prețui și iubi acele persoane speciale din jurul lor cât timp sunt aici.”, a transmis Brandon.

Brandon și Samantha Russel s-au căsătorit în 2019 și urmau să devină pentru prima dată părinți. În luna ianuarie, Samantha postase pe pagina ei de Facebook o fotografie a celor doi care țineau fotografii de la ecografie pentru a-și anunța sarcina, iar în martie au spus că „bebelușul Russell” va fi un băiat.

Vezi si: Fetiță de 2 ani, înecată în cadă, la băiță, în timp ce mama plecase după prosop: „Avea pielea rozalie, nu mai respira” | Demamici.ro

Vezi si: Povestea emotionanta a baietelului curajos care si-a salvat surioara de 2 ani de la inec | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână