Sânziana Buruiană, botez ca-n povești pentru „Zulufița”. Cristale Swarovski și rochii asortate | Demamici.ro

Sânziana Buruiană, botez ca-n povești pentru „Zulufița”: „Vom fi toate trei îmbrăcate la fel”. Sânziana Buruiană se află în toiul pregătirilor pentru evenimentul așteptat de toată familia: creștinarea fetiței sale mai mici.

Botezul micuței Antonia va avea loc joi, 15 iulie, iar mult așteptatul eveniment va avea loc într-o locație de lux din Cernica. Nu doar locația aleasă pentru petrecere va fi una care va fura ochii invitaților. Mămica Sânziana s-a implicat riguros în organizarea acestei zile speciale, astfel încât, să pară desprinsă ca din povești.

Sânziana Buruiană și fostul fotbalist Nicolae Zuluf au tot amânat până acum creștinarea mezinei familiei, din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei. Însă acum, cei doi sunt pregătiți să transforme această zi într-una memorabilă, la care sunt așteptați să participe 70 de invitați.

Botez cu ștaif și cristale Swarovski: „Va fi un botez care va străluci, la propriu și la figurat”

Pe lângă locația de lux, cu piscină, la care vor fi așteptați invitații, Sânziana Buruiană va închiria și o mașină încrustată cu cristale Swarovski.

„Spre drumul spre restaurant vom avea o mașină tot din cristale. Are un milion de cristale, va fi un botez care va străluci la propriu și la figurat. Am așteptat foarte mult și am zis ca măcar să fie un botez așa cum mi-l doresc, vara, la piscină. Vreau ca toate fetele să-și aducă costumele de baie, sper să avem vreme frumoasă!”, a declarat Sânziana, potrivit click.ro.

Soția fostului fotbalist s-a implicat și în alegerea ținutelor pentru ea și cele două fetițe ale ei.

La petrecerea de după slujba de botez, Sânziana Buruiană și cele două fiice ale sale, Antonia (9 luni) și Izabela (5 ani), vor îmbrăca toate rochii roz, identice. Și, ca tematica să fie păstrată, suzeta micuței Antonia și botoșeii vor fi împodobiți cu cristale.

„La restaurant vom fi toate trei îmbrăcate la fel. Soțului o să-i pun și lui ceva roz, un papion măcar, să ne asortăm”, a mai spus Sânziana.

Antonia, cea de-a doua fetiță a cuplului Sânziana Buruiană – Nicolae Zuluf va fi creștinată la vârsta de 9 luni, ceva mai târziu decât aveau în plan părinții.

Totuși, aceasta nu va fi singura petrecere dată în cinstea ei. Peste doar 3 luni, micuța va împlini primul an de viață, ocazie cu care Sânziana Buruiană se va ocupa și de organizarea petrecerii pentru ruperea turtei.

Vezi si: Sânziana Buruiană alăptează de 5 ani și jumătate: „Mie nu mi s-a oprit laptele nici când a murit tata” | Demamici.ro

Vezi si: Alăptatul în sarcină, periculos sau nu? Cât de sigur este pentru mamă și bebelușul din burtică | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână