Un sofer de taxi si-a iesit din minti dupa ce unei gravide i s-a rupt apa in masina lui | Demamici.ro

O femeie aflată în travaliu a fost forțată să plătească 30 de lire sterline către un șofer de taxi după ce i s-a rupt apa în mașină, în drum spre spital.

Bebelusul Danei Harrison, în vârstă de 23 de ani, nu a mai avut rabdare si a venit pe lume in masina. Femeia se afla in taxi in momentul in care a simtit capul copilului în mâinile sale, in drum spre spitalul din Leeds.

Surpriza a venit in momentul in care tanara a coborat din masina. Soferul de taxi i-a cerut să plătească pentru a curăța mașina.

Domnișoara Harrison a spus că șoferul, de la compania rutieră Roadrunners, a întrebat dacă va „curăța mașina” și a spus că va aștepta ca „cineva să aducă șervețele” pentru a curața bancheta.

Șoferul a insistat ca femeia sa-i plateasca 50 de lire sterline, în ciuda faptului ca valoarea călătoriei era de doar șase lire de la casa ei, la marginea orașului.

Doamna Harrison i-a plătit în cele din urmă suma de 30 de lire sterline, după o negociere.

Ea a fost apoi ajutată să se așeze într-un scaun cu rotile de o moașă la spitalul St James și a dat naștere baiatului său, Blake, care cântărea trei kilograme, în fața spitalului, unde a afirmat că șoferul încă mai striga la ea.

Domnișoara Harrison, care a născut luni, cu 11 zile înainte de data limită, l-a numit pe șofer „un om oribil”.

Ea a spus: „Am inceput să nasc în taxi, iar soferul a început să țipe la mine că ii fac mizerie.

Am fost atât de stresată pentru că nu mă așteptam nasc atât de repede. Când am ajuns la spital, a cerut 50 de lire sterline, dar tot ce aveam era suma de 30 de lire, așa că i-am dat asta. Nu era fericit.

Am fost pusă într-un scaun cu rotile și am dat naștere acolo și atunci. Încă mai țipa la mine. El a spus că va aștepta afară pentru ca cineva să-i aducă niște șervețele, el chiar a vrut să mă întorc și să curăț.

Nu a fost nici măcar atât de multă mizerie, era puțină apă. A fost un om atât de oribil, sper ca nimeni altcineva să nu treacă prin ce am trecut eu.”

Partenerul ei, Aiden Ibbotson, în vârstă de 23 de ani, era la pescuit când Dana a intrat în travaliu, dar a ajuns la timp pentru naștere.

El a spus că Roadrunners nu-i vor spune numele șoferului. Roadrunners a refuzat să comenteze acest incident.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni