Știri externe

Un bebeluș s-a născut în aceeași zi în care sunt născuți mama și tatăl lui. Șansele sunt extrem de mici | Demamici.ro

Un bebeluș s-a născut în aceeași zi în care sunt născuți mama și tatăl lui. Șansele sunt extrem de mici. Pentru o familie din Alabama, SUA, ziua de 18 decembrie va fi mereu una cu triplu motiv de sărbătoare. Soții Cassidy și Dylan Scott au trăit plăcuta surpriză, atunci când s-au îndrăgostit unul de altul, să afle că sunt născuți la aceeași dată.

Însă asta nu e tot! Fetița lor care le-a întregit familia a venit pe lume anul acesta la aceeași dată la care părinții ei își serbau ziua – 18 decembrie. Mama și-a născut fetița de ziua ei de naștere, iar odată cu venirea ei pe lume, cei doi părinți au primit cel mai frumos cadou din viețile lor.

Șansele ca un cuplu să aibă un copil chiar de ziua lor de naștere sunt mici, fiind o șansă de una la 133.000, potrivit Spitalului pentru femei și copii din Huntsville, Alabama.

Un bebeluș s-a născut în aceeași zi în care sunt născuți mama și tatăl lui

„Felicitări cuplului Cassidy și Dylan Scott, care a întâmpinat venirea pe lume a primului lor copil! Acesta este un eveniment emoționant pentru orice familie, însă pentru familia Scott este cu atât mai mult, cu cât, toți trei s-au născut la aceeași dată, pe 18 decembrie.

Șansele ca acest lucru să se întâmple sunt de una la 133.000. Fetița lor, Lennon, a venit pe lume la 00:30, la momentul potrivit pentru a fi și ea sărbătorită. Noi îi urăm acestei familii minunate un călduros La mulți ani!”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de spitalul la care micuța Lennon s-a născut.

Fetița s-a născut natural, la jumătate de oră după miezul nopții, iar medicii chiar au glumit spunând că bebelușul „a tras de timp” tocmai bine cât să vină pe lume chiar la petrecerea părinților.

Ziua de 18 decembrie, o zi în care se nasc mulți bebeluși

Șansele ca un copil să vină pe lume în aceeași zi din an în care s-au născut și părinții reprezintă un fenomen rar. Totuși, ziua de 18 decembrie este una cu foarte mulți sărbătoriți, potrivit unei analize realizate de CBS. Ca o coincidență, în anul 2017, un alt cuplu din SUA care împărtășea aceeași zi de naștere, a adus pe lume un copil, culmea, tot la data de 18 decembrie.

Ziua de 18 decembrie este una frecventă în Statele Unite ale Americii, în privința nașterilor. Această zi din an se situează pe locul 56, potrivit analizei făcute de un jurnalist care a analizat numărul mediu zilnic al nașterilor din 1994 și până în 2014.

Cea mai frecventă zi de naștere este 9 septembrie, în timp ce cele mai rare, luând în calcul și data de 29 februarie, sunt 1 ianuarie, pe locul 365, și 25 decembrie. De-a lungul timpului, dintre bebelușii născuți pe data de 18 decembrie s-au numărat și multe celebrități pritre care: Brad Pitt, Christina Aguilera, Katie Holmes sau Steven Spielberg.

Vezi și: Surori gemene au născut în aceeași zi, la același spital, chiar de ziua lor de naștere | Demamici.ro

Vezi și: Caz rar. O mamă din România a adus pe lume două fetițe, în aceeași zi, dar în ani diferiți | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

3 săptămâni