Mămici și tătici celebri

Pepe, Crăciun în familie cu cei trei copii. Pepe Junior a împlinit deja 6 luni: „Doar Dumnezeu știe cât vă iubesc” | Demamici.ro

Pepe, Crăciun în familie cu cei trei copii. Pepe Junior a împlinit deja 6 luni: „Doar Dumnezeu știe cât vă iubesc.” Artistul se bucură în prezent de familia lui numeroasă: cele două fetițe – Maria și Rosa de 9 și 6 ani, din prima căsnicie, dar și fiul lui, care a venit pe lume anul acesta (2022) la data de 7 iunie.

Pepe și actuala lui parteneră, Yasmine Ody, au împreună un băiețel, Pepe Junior.

Artistul și-a dorit mult să aibă și un fiu, iar vestea că va deveni tată de băiat nu a putut decât să-l bucure.
Deși și-a refăcut viața, Pepe este extrem de apropiat de cele două fiice ale sale, iar fetele s-au atașat de frățiorul lor mai mic încă de când a venit pe lume.

Sărbătorile de Crăciun de anul acesta l-au surprins pe tăticul Pepe într-o ipostază nouă, aceea de tătic cu trei copii. Artistul a petrecut timp în familie, alături de mama băiatului său, dar și de Maria și Rosa, fetele pe care le are împreună cu fosta soție, Raluca Pastramă.

Pe contul său de Instagram, artistul a postat o serie de fotografii de familie, alături de cei trei copii ai săi, îmbrăcați în pijamale asortate, roșii, lângă șemineu, în așteptarea Moșului.

„Doar Dumnezeu ştie cât vă iubesc! ❤️ Sărbători fericite alături de familie! ❤️”, a scris Pepe pe Instagram.

Cele două fetițe ale lui Pepe au crescut văzând cu ochii, iar cea mai mare dintre ele, Maria, seamănă izbitor cu mama ei. Micuța Rosa, pare că a moștenit mai mult din trăsăturile tatălui ei, în special zâmbetul.

Pepe, Crăciun în familie cu cei trei copii. Pepe, mândru tată de băiat: „Duminica aceasta o petrecem ca între băieți”

Cu siguranță, micuța vedetă a familiei anul acesta, de Sărbători, a fost Pepe Junior, băiețelul de 6 luni al artistului.
Tatăl și fiul, asortați din nou la pijamale, au fost vedetele unei ședințe foto în preajma Crăciunului și se observă din imagini cum Pepe este topit după fiul lui.

„Duminca aceasta o petrecem ca între băieţi, Pepe², pe canapea, pe relax! 😆”, a scris el pe pagina de Instagram.

Fericirea de pe chipul lui Pepe a fost remarcată și de internauți, care i-au transmis cele mai frumoase urări și l-au felicitat pentru noua lui familie.

„La o mică discuţie ca între baieţi!😉”, a mai scris el în dreptul fotografiilor.

Băiețelul a moștenit numele de scenă al tatălui său

Cântărețul a surprins multă lume atunci când a anunțat numele fiului său. Vestea cea mare a venit încă din timpul sarcinii iubitei sale.

Pentru că și-a dorit mult un băiețel, Pepe a vrut ca micuțul să moștenească ceva special de la el. Pepe și-a botezat copilul cu numele său de scenă, un nume de origine latină și care speră să-i poarte mult noroc, așa cum i-a purtat și lui.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, declara atunci artistul.

Artistul a confirmat alegerea numelui și la nașterea fiului său, atunci când a postat prima fotografie alături de micuț.

„Mulţumesc pentru urările transmise lui Pepe Junior. 23 de ani am aşteptat acest moment. Încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă”, a spus Pepe, la scurt timp după ce partenera sa a născut.

Vezi și: Pepe, un tătic împlinit. Fotografii adorabile cu artistul și Pepe Junior | Demamici.ro

Vezi și: Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita sa a născut un băiețel | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână