Un baietel de 4 ani a murit de gripa dupa ce mama a refuzat sa-i dea tratamentul prescris de medic | Demamici.ro

Un baietel a murit dupa ce mama a refuzat sa-i dea tratamentul prescris de medic. Un copil de 4 ani din Colorado, Statele Unite ale Americii, a murit de gripa dupa ce mama lui a refuzat sa-i administreze tratamentul prescris de medic. A intrat, in schimb, pe grupul de Facebook a uneia dintre cele mai mari comunitati de militanti antivaccin de peste ocean si a cerut acolo sfaturi despre tratamente naturiste.

Mama a facut o postare in grupul „Stop Mandatory Vaccination” si a scris ca doi dintre cei patru copii ai sai au fost diagnosticati cu gripa, iar doctorul a prescris Tamiflu pentru intreaga familie care traia sub acelasi acoperis.

Baietelul de 4 ani al femeii nu fusese diagnosticat cu gripa, dar prezenta aceleasi simptome ca si fratii sai. Avea febra si facuse o criza, noteaza nypost.com. Femeia a ignorat reteta prescrisa de medic si a decis sa le aplice copiilor tratamente naturiste.

Mama le-a dat copiilor vitamina C si a incercat sa le amelioreze starea de sanatate folosind ulei de menta si lavanda. Acelasi procedeu l-a aplicat tuturor copiilor. Ingrijorata ca remediile naturiste folosite nu dau rezultate, femeia a facut o postare pe grupul de 178.000 de membri in care a cerut sfaturi.

Militantii antivaccin au sfatuit-o sa incerce si cu soc sau cimbru, ambele plante nefiind recomandate de medici pentru gripa. „Ok. Le voi incerca”, ar fi replicat mama.

Un baietel a murit dupa ce mama a refuzat sa-i dea tratamentul prescris de medic

„Departamentul de sanatate publica din Colorado confirma moartea cauzata de gripa a unui prescolar din Colorado. Este al doilea deces pediatric din Colorado in acest sezon gripal. Departamentul nu are nicio dovada cum ca baiatul ar fi fost vaccinat antigripal”.

Mama lui Najee a declarat ca simte ca si-a dezamagit fiul. „Ma doare foarte tare, la fel si pe tatal si fratii lui. Intreaga familie sufera si simtim ca l-am dezamagit.”

Baiatul de patru ani a inceput sa se simta tot mai rau si a ajuns la spital, iar dupa patru zile zile de internare, nu a mai putut fi salvat.

Statele Unite se confrunta cu una dintre cele mai violente epidemii de gripa din ultimii ani. S-au inregistrat 19 milioane de imbolnaviri, dintre care 180.000 de cazuri au fost spitalizate cu complicatii. Pentru 10.000 de persoane nu s-a mai putut face nimic.

Vezi si: O fetita de 4 ani a orbit din cauza gripei. Dr. Mihai Craiu avertizeaza: „Vaccinati copiii sanatosi!” | Demamici.ro

Vezi si: Spalatul mainilor inainte de masa, esential in plin sezon gripal – experiment | Demamici.ro

Vezi si: Dr. Vasi Radulescu: „A fost declarata epidemie de gripa in Romania. Cum ne protejam?” | Demamici.ro

Cum ne protejam de gripa?

  • Ne spălăm riguros pe mâini.
  • Purtăm mască și ea trebuie să acopere gura ȘI nasul.
  • Evităm pe cât posibil spațiile foarte aglomerate.
  • Tușim corect, în braț sau cot sau într-un servețel. Nu în mâna goală!
  • Le atragem atenția celorlalți să procedeze corect, că așa putem face educație medicală.
  • Ne vaccinăm.
Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână