Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul pe spate | Demamici.ro

Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul pe spate. O mamă a doi copii a fost avertizată să nu permită copiilor să se „rotească prea repede” în leagăn după ce fiul ei a fost dus de urgență la spital din cauza „presiunii extreme”.

Rebecca Jordan, din Florida, a dezvăluit că fiul său de zece ani a fost trimis sa faca o tomografie, după ce s-a plâns că „îl doare creierul”. Baietelul se jucase în spațiul de joacă din curtea unui prieten.

Într-o postare șocantă de pe Facebook, mama a doi copii a descris cum vasele de sânge din ochii și pleoapele fiului ei au plesnit din cauza „presiunii extreme” cauzată de învârtitul în leagăn.

Ea a spus, potrivit Daily Mail: „Fiul nostru iubește să se invarta, caută adrenalina (știti cum pot fi băieții). Ieri, el se juca cu alți copii afară, alerga prin curte și pe terenul de joacă.

S-a urcat în leagăn și le-a spus celorlalți copii să-l învârta (așa cum face și el), știți rugamintile celebre: „mai repede, mai sus, mai tare”. Doar ca de data aceasta și-a ținut capul în afară, pe spate, în tot acest timp. Cine ar fi știut?”

Un baietel a ajuns la Urgente dupa ce s-a invartit in leagan, cu capul pe spate

Stand cu capul pe spate, presiunea a forțat sângele sa ajunga in cap cu o viteza foarte mare. Asa se explica si vanataile.

Ea a spus ca scalpul lui arată ca și cum ar fi fost „vopsit cu spray roșu”. Baietelul si-a pierdut cunostinta pentru cateva minute după ce s-a învârtit cateva zeci de secunde.

Mama a spus: „În timp ce se invartea mai repede și mai repede cu capul pe spate, forța/presiunea centrifugă a forțat sângele să se grăbească spre cap, provocând vânătăi imediate.

Mai mult, vasele de sânge din ochi și pleoape au plesnit din cauza presiunii extreme. Copiii l-au oprit și, după ce a coborât din leagăn, s-a prăbușit.

Mai mulți copii au venit cu el înăuntru ca să ne spună ce s-a întâmplat și el a spus că are probleme cu respirația și cu „creierul rănit”.

Rebecca a devenit rapid îngrijorată de „posibile leziuni cerebrale” și s-a grăbit să-și ducă fiul la spital unde a fost trimis la o tomografie.

Ea a spus: „Am fost preocupați de posibilele leziuni cerebrale, așa că am fost la Urgente.”

Medicii și asistenții au fost nedumeriți și crezut că baietelul și-a dat cu spray pe cap. Nici cadrele medicale nu mai vazusera acest tip de vânătăi până la acest caz.

„Foarte repede i-au examinat capul, ochii și urechile interioare și l-au trimis la tomograf. Mulțumim lui Dumnezeu că și-a revenit, nu au răni interne sau umflături ale creierului.”

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână