Recomandări

Tu ce-i mai pui la pachet copilului tău pentru școală? | Demamici.ro

 Iată una dintre întrebările care s-au regăsit frecvent, odată cu începerea școlii, pe grupurile de mămici din social media. Să asiguri puiului tău un meniu diversificat și hrănitor nu este întotdeauna ușor. După variante multiple, ți se întâmplă să rămâi fără inspirație. Ca să nu mai spunem că, de multe ori, cel mic are preferințe culinare care te limitează. Mai ales când vine vorba de fructe și legume. Fiecare mamă știe cât de importante sunt fructele, de exemplu, pentru a-i asigura aportul de vitamine și nutrienți, însă cel mic nu se lasă întodeauna ușor convins să i se pună un măr în ghiozdan. Mamele încearcă toate variantele de convingere pe care le cunosc astfel încât copiii să beneficieze de un meniu variat, din care legumele și fructele să nu lipsească.

Nu-i așa că și tu te regăsești printre cele scrise mai sus? Cu siguranță, dacă nu pe grupurile online de mămici, ai întrebat măcar o dată o colegă de serviciu sau o vecină despre ce mai pun în pachețelul pentru școală al copiilor lor sau despre cum fac ele ca să-i obișnuiască pe cei mici să consume fructe. Răspunsurile primite te-au ajutat cu siguranță. Dar, cum e posibil să ajungi din nou în acest impas, îți oferim de pe acum o soluție la îndemână:

Tedi Mousse – bun de pus în ghiozdănelul pentru școală!

 Tedi Mousse este gustarea care completează de minune ghiozdănelul micilor școlari. Delicios și usor de consumat, acesta este atât pe placul părinților, cât și pe placul copiilor care se bucură din plin de gustul Tedi în pauzele de la școală, în compania colegilor. Cu 100% conținut de fruct, fără zahăr adăugat și fără conservanți, Tedi Mousse 100% este ideal pentru micul dejun sau pentru gustarea dintre mese, reprezentând o alegere corectă pentru o alimentație bogată în fructe.

Pe lângă gustul savuros de fructe și textura fină, cei mici îndrăgesc Tedi Mousse 100%  și pentru ambalajul de tip pouch datorită căruia Tedi Mousse este perfect de pus în ghiozdănelul pentru școală și de consumat în siguranță. În plus, este foarte ușor de utilizat datorită dimensiunii adaptate pentru copii și a capacului ușor și sigur de manevrat.

Tot ce trebuie să faci este să-i pui Tedi Mousse 100% în ghiozdan și să-i amintești în fiecare dimineață, acasă: Ia-ți pauza tedicioasă cu Tedi Mousse!

Despre Tedi

Tedi este un brand îndrăgit de copii și apreciat de părinți pentru produsele de calitate prin intermediul cărora asigură sursa zilnică de fructe, morcovi și vitamine. Pe parcursul celor 20 de ani de când este pe piață, Tedi a bucurat generații întregi de copii cu produse care au fost și sunt special concepute pentru ei.

https://www.instagram.com/tediromania/

https://www.facebook.com/rotedi/

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni