Trei fetite din Galati au ramas fara mama: „Inima ca a ta, mama, nu mai are nimeni… ” | Demamici.ro

Trei fetite din Galati au ramas fara mama. La doar 28 de ani, viata Emiliei Porumb s-a sfarsit mult prea devreme. Tanara, mama a 3 fetite de 11, 9 si 3 ani, a fost lovita de o masina Dacia Logan pe data de 7 ianuarie. Femeia se afla in apropiere de locuinta sa, in comuna Balabanesti, judetul Galati, cand a fost pur si simplu spulberata de autoturismul care circula pe DN 24D.

Martorii sustin ca soferul circula cu viteza mare in momentul producerii accidentului. Impactul a fost atat de puternic incat femeia a fost aruncata zeci de metri pe sosea.

Doua saptamani au asteptat fetitele Emiliei vesti despre mama lor. S-au rugat si au sperat ca fiinta care le-a adus pe lume va trece din nou pragul locuintei. Din nereficire, starea femeii s-a inrautatit, iar tanara mamica s-a stins pe patul de spital.

Trei fetite din Galati au ramas fara mama. Fetita cea mare, in varsta de 11 ani, a scris o scrisoare emotionanta pentru mamica plecata la ceruri:

„DRAGA MAMA ai plecat de langa noi intr-o dimineata, ne-ai lasat acasa cu tata si ai spus ca te intorci…. Au trecut 15 zile dar tu nu te-ai intors. M-am tot rugat la Sfantul Ion, si la toti sfinitii dar nici unul dintre ei nu mi-a ascultat rugaciunile.

M-am tot uitat spre poarta si pe drum poate te vad venind acasa…. Azi am aflat, si tare ma doare inima, ca nu o sa mai vii niciodata acasa. Cine ne mai tine in brate si cine ne mai spune noapte buna? Inima ca a ta, mama, nu mai are nimeni…

Ai luptat sa ne tii impreuna pe toate trei langa tine si cine stie daca, acum dupa ce tu ai plecat, vom mai putea sta una langa alta?…. Ne-a fost tare greu fara tine in cele 15 zile dar acum, ca nu mai vii acasa, o sa ne fie mult, mult mai greu…… Cine o sa ne ajute? Cine va fi alaturi de noi?

La cine sa mai spunem” mama”? Numele tau MAMA ramane scris doar in inimile noaste… si pe o cruce intr-un cimitir. Te-am iubit si te iubim, dar dragostea noastra nu a fost de ajuns ca sa te putem avea langa noi”.

Vezi si: Cinci copilasi au ramas fara mama, inainte de Craciun. Femeia s-a stins la 35 de ani | Demamici.ro

Situatia financiara a familiei este precara. Imobilul in care locuiesc nu le apartine. Cei care vor sa ajute, pot gasi familia in localitatea Balabanesti (judetul Galati) strada Principala nr.29, langa sediul Politiei sau la numarul de telefon: 0748976608 – Mihai Hotnog (tatal fetelor)sau 0742777413 doamna Viorica Balaban.

In sprijinul familiei indurerate a fost creat un grup de Facebook, unde cei care doresc sa fie alaturi familiei cu lucruri sau cu o vorba buna, o pot face. „Alaturi de familia Emiliei” se nu meste comunitatea menita sa aduca celor 3 fetite macar putina alinare.

Vezi si: Un iesean ridica locuinte de la zero pentru copiii sarmani, de la sate. A devenit ingerul pazitor pentru 24 de familii | Demamici.ro

Balaban Butunoi Elena Claudia: „Deoarece drumul acestor micuțe va fi lung și întortocheat trebuie să ne gândim nu numai la ziua de azi, ci și la cea de mâine chiar și la zilele care vor veni… Azi au mâncare, au haine și dulciuri, dar mai târziu?

Haideți să le creăm un viitor sigur și să ne imaginăm că: cea mare va deveni un adult responsabil, cea mica va intra la școală, iar mijlocia va deveni o adevărată domnișoară! Va fi greu fără mamă și fără susținere, însă ne vom strădui ca tot ce s-a strâns în aceste zile și nu numai, să le asigure un viitor sigur și bun.

Tatăl este profund marcat și nu este în măsură să gestioneze toate donații voastre, așa că vă rugăm să ajutați în continuare și să luați legătura cu persoanele care îi ajută, necondiționat, doamna Bălan Cătălina și mama sa.”

Vezi si: Parintele Mihail, tata a peste 400 de copii, a infiat o fetita fara maini: „Acest copil e cerul pentru mine!” | Demamici.ro

Andrei Mereuta, preotul din comuna Grivita, ii indeamna pe oamenii cu suflet mare sa vina in ajutorul celor 3 fetite.

„Vă invit să dăruiți puțină speranță unor copii care sunt triști. O mână întinsă, poate sterge o lacrimă si readuce zambetul in ochii acestor fetițe, o hainuta care a ramas mică copilului tău poate aduce puțină căldură si multă bucurie in sufletele lor, o jucarie de care copilul tău s-a plictisit poate insemna totul pentru ele, o bomboană pe care o muți de pe o masă pe alta,poate aduce dulceață pe buzele lor, un bănuț pe care-l pui uitat printr-o cană, poate pansa rana mamei!

Oricine doreste sa întindă o mână de ajutor, îl așteptăm cu drag la Biserica din Grivița! Doamne ajută!”, a postat preotul Andrei Mereuță, pe un cont de socializare.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni