Educație

Relatia dintre mama si copil, responsabila pentru fericirea adultului! Sfaturi de la terapeutul Menis Yousry VIDEO | Demamici.ro

Relatia dintre mama si copil, responsabila pentru fericirea adultului! Toti parintii isi doresc o viata frumoasa pentru copilul lor.

Dupa sanatate, aceasta este urmatoarea preocupare a unei mame. De la o educatie buna, asigurarea resurselor materiale pentru dezvoltarea copilului si, mai tarziu, alegerea drumului profesional corect in viata, o mama este mereu preocupata de bunastarea puiului ei, indiferent de varsta la care a ajuns.

Chiar si asa, multe mame, scapa din vedere un aspect extrem de important: factorul emotional, care poate sa influenteze drastic viitorul copilului.

Vezi si: Mamico, nu-ti lasa bebelusul sa planga! Ce se intampla in corpul unui copil lasat sa planga prea mult

Relatia dintre mama si copil, in primii ani de viata, va influenta mare parte din viata copilului, chiar si la varsta adulta.

„Oamenii trebuie sa invete un lucru important. Structura personalitatii noastre nu este formata pana la varsta de 5-6 ani. Invatam despre relatii, despre emotii, despre conexiuni inainte sa invatam sa gandim.

Asa ca, daca foarte devreme in viata, persoana care m-a iubit, care m-a crescut, a simtit si furie fata de mine sau m-a ranit, sau m-a respins, eu imi voi forma o structura in personalitatea mea care va percepe intreaga lume astfel.

Relatia cu oamenii care ne-au dat viata este de fapt relatia noastra cu viata.
Asadar, relatia cu parintii nostri este relatia noastra cu viata insasi.

Deci, in viata mea voi simti respingere si furie. Ce se va intampla cand voi deveni adult? Voi atrage oameni si situatii care ma vor infuria pentru a continua sa traiesc cu problemele nerezolvate care nu mi-au placut niciodata.

In primul an de viata este hotarata toata viata noastra. Ne determina relatiile, inteligenta, stilul de a conduce, comunicarea. Totul se va intampla in primul an de viata”, a spus intr-un interviu dr. Menis Yousry.

Vezi si: Felul in care parintele isi arata afectiunea influenteaza fericirea copilului pe viata | Demamici.ro

Relatia dintre mama si copil, responsabila pentru fericirea adultului! Cum putem oferi viitorul perfect pentru un copil

„Iti pot raspunde printr-o singura propozitie: programele de parenting nu functioneaza, educatia nu functioneaza, nimic nu functioneaza. De multe ori nici terapia nu functioneaza. S

ingurul lucru care ar putea ajuta ca sa ai un copil sanatos este sa lucram cu noi insine si numai cu noi insine.

Copiii nostri sunt extensia constiintei noastre. Ei sunt subconstientul nostru.
Daca vreti sa aflati mai multe despre voi insiva, priviti-va copiii. Ei exprima tot ceea ce n-ati reusit inca sa rezolvati la voi insiva.

Copiii isi copiaza parintii, este foarte simplu. Sunt multe cai prin care ne putem ajuta copiii. In primul rand, sa fim atenti la ce se intampla cand se naste un copil. Ce facem prima data cu el. Cui il dam?

Creierul nostru nu se dezvolta doar genetic. El mai are nevoie de un creier care sa il antreneze si sa se dezvolte in aceasta lume. Prima legatura creata este si primul antrenament pe care il facem.

De aceea copilul ajunge prima data in bratele mamei.

Daca mama nu se conecteaza cu copilul, acesta va suferi pe viata.

Mama poate primi copilul in brate, dar sa nu reuseasca sa lege o conexiune cu el, daca nu este conectata cu ea insasi”,  a mai spus celebrul medic terapeut.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni