Mămici și tătici celebri

Toma, copilul adoptat de Horia Brenciu, are 9 ani împliniți și e adorat de toată familia: „E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu!” | Demamici.ro

Toma, copilul adoptat de Horia Brenciu, are 9 ani împliniți și e adorat de toată familia: „E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu!”. Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au reușit să-și clădească o familie colorată și versatilă, precum personalitățile lor.

Cei doi se cunosc de mai bine de două decenii, timp în care s-au înconjurat unul pe altul cu multă iubire și înțelegere și în aceeași armonie s-a consolidat și familia lor numeroasă.

Artistul, cunoscut pentru firea sa spontană, haiosă și plină de energie, este un tată implicat cu toți cei patru copii, iar povestea familiei sale este una cu totul specială.
În urmă cu câțiva ani, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu și-au mărit familia și cu un băiețel, după ce au decis să îl adopte pe Toma.

Micuțul Toma a ajuns în sânul noii sale familii încă din primele clipe ale existenței sale, moment în care Horia Brenciu a devenit oficial și tată de băiat.

Toma, copilul adoptat de Horia Brenciu, are 9 ani împliniți și e adorat de toată familia

Iar dacă ar fi să privim imaginile recente din familia artistului, pare că Toma s-a născut ca artistul să-i devină tată. Copilul seamănă chiar și la trăsăturile chipului cu Horia Brenciu, iar acesta nu-și mai încape în piele de mândrie atunci când se uită la el, la „dragsotea lu’ tata”.

Anul acesta, pe 7 iunie, Toma a împlinit vârsta de 9 ani și tot atâta timp de când în familia cântărețului a apărut și un al patrulea copil.

Brenciu a reușit să topească internetul cu fotografiile postate, dar mai ales, cu mesajul care a însoțit imaginile:

„E fericirea mea! E băiatul meu! E profesorul meu! E viața mea! E TOMA! Și astăzi e ziua lui! La mulți ani, dragostea lu’ tata!”.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume”

Povestea unicului fiu al lui Horia Brenciu este una emoționantă. Artistul a declarat abia în 2016 în mod public că a adoptat un băiețel, cel pe care el și soția lui îl consideră un „dar minunat”.

„Toma este băiatul nostru. Are 2 ani şi 6 luni. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc.

Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina (n.r. fiica lui şi a lui Alice) şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aproape tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, declara Horia Brenciu.

Ulterior, în emisiunea Eugeniei Vodă – „Profesioniștii”, artistul a povestit cum Toma a apărut în viețile lor, printr-un „concurs de împrejurări favorabile”.

Toma, copilul adoptat de Horia Brenciu, are 9 ani împliniți și e adorat de toată familia. „Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini.”

„Toma a venit la noi fără să căutam neapărat un copil. Dumnezeu ni l-a dat printr-un concurs de împrejurări favorabile. Atunci am înţeles, o dată-n plus, că dacă ţi-e dat să primeşti ceva, totul se poate împlini.

Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, «Nu-l avortează, îl vrem noi!». Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la „Profesioniştii”.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au o singură fiică înpreună

Deși au o familie numeroasă, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au un singur copil împreună, o fiică, pe nume Mina, în vârstă de 11 ani.
Soția artistului mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară – Andreea (31 de ani) și Maria (23 de ani).

În ultimii ani, li s-a alăturat și Toma, fiind unicul băiat al familiei.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt împreună din 2014, însă pe cei doi îi leagă o veche relație de prietenie. S-au cunoscut prima dată în anul 1955 la TVR, în perioada în care ea era producător. Ulterior, prietenia lor s-a transformat într-o relație din ce în ce mai strânsă, iar în anul 2006 și-au declarat iubirea unul altuia.

„Ne-am cunoscut în TVR, cu sute de ani în urmă. Am făcut paşi mulți până să devenim un cuplu. Şi unul, şi celălalt. Alice mi-a fost producător de trei ori, la TVR în 1999, la Naţional TV în 2004 şi la Pro TV în 2006. Ultima experienţa ne-a apropiat şi mai mult. Chiar dacă au existat perioade mai puţin bune, le-am depăşit cu zâmbete, cu înţelegere, cu generozitate şi multă iubire” – spunea Horia Brenciu, acum ceva timp, potrivit OK Magazine.

Vezi și: Băiețelul lui Horia Brenciu, Toma, a împlinit 9 ani: „E fericirea mea! La mulți ani, dragostea lu’ tata!”

Vezi și: Horia Brenciu, declarații emoționante despre băiețelul pe care l-a adoptat. Mama lui biologică era minoră și voia să avorteze | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o săptămână

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

3 săptămâni