Tifon uitat in corpul unei fetite. Mama: „Am strigat cu o voce ingrozita: ajutati-mi copilul, iese ceva din ea!” | Demamici.ro

O fetita de 11 ani a trecut printr-un adevarat calvar dupa ce medicii i-au uitat in interior o bucata de tifon in urma operatiei de apendicita. Micuta a fost supusa unei alte interventii chirurgicale de 3 ore pentru a-i fi inlaturat corpul strain.

„Am văzut că ceva îi iese. Am pus mâna, am tras, m-am speriat, am crezut că este ceva un maţ, nu puteam să îmi închipui ce ar fi putut să fie, am lăsat-o, am zis: mami, stai aici, nu te mişca.

Am intrat în urgenţe, am strigat cu o voce îngrozită: vă rog, ajutaţi-mi copilul, iese ceva din ea. Au văzut, şi-au dat seama că ceva este în neregulă, au luat-o pe fetiţă, au pus-o pe masă şi au văzut că, de fapt, este un tifon”, a declarat mama fetitei, Maria Marcu.

In urma cu un an, o fetita de 11 ani a fost operata de apendicita la Spitalul Orasenesc din Sinaia. Dupa o perioada, Alesia a inceput sa se planga de dureri foarte puternice de burta din ce in ce mai des. Internata la Spitalul de Copii din Brasov, fetita a inceput sa elimine fibra din tifon.

Se pare ca materialul textil a ramas in corpul Alesiei dupa operatia de apendicita. Copila a trecut printr-o alta operatie de 3 ore in urma careia i-a fost scos ghemul din tifon si s-au reparat greselile facute de medicii care o operasera de apendicita.

„Ni s-a spus de către domnul doctor că şi operaţia de apendicită nu a fost bine legată sau bine dusă la bun sfârşit cu un an anterior, de aceea a durat aproape trei ore intervenţia ca să repare şi greşeala aia. Practic, au luat de la capăt operaţia de apendicită”, a declarat Ionut Andrei Bustuc, tatal fetitei, potrivit digi24.ro.

Reprezentantii Spitalului Orasenesc Sinaia au refuzat sa ofere un punct de vedere in acest caz. Daca parintii sesiseaza Colegiul Medicilor, cadrelele medicale vor fi nevoite sa clarifice situatia.

Citeste si:

A AFLAT CA ARE CANCER CAND ERA INSARCINATA IN 4 LUNI. A RENUNTAT LA TRATAMENT SI A ALES VIATA COPILULUI | DEMAMICI.RO

A FOST INFECTAT CU STAFILOCOC AURIU SI A FACUT SEPTICEMIE! DARIUS S-A STINS LA O LUNA DE VIATA. ANCA A DEVENIT MAMA DE INGERAS: “NU EXISTA DURERE MAI MARE PE LUME. AM CREZUT CA MOR SI EU ATUNCI, CU EL” | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni