Mămici și tătici celebri

Theo Rose, ședință foto în ultimul trimestru de sarcină: „E pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine” | Demamici.ro

Theo Rose, ședință foto în ultimul trimestru de sarcină: „E pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine”. Theo Rose, ședință foto de excepție, în ultimul trimestru de sarcină.

Artista și viitoarea mămică în vârstă de 25 de ani a luat parte la o sesiune foto, cum altfel, dacă nu cu burtica la vedere.

Cântăreața și-a dorit să-și amintească cu drag de această experiență unică din viața ei, așa că s-a fotografiat în niște ținute care i-au dezvăluit burtica de gravidă, cu puțină vreme înainte de a ajunge la termen.

În iunie, Theo Rose va naște primul ei copil, rodul iubirii dintre ea și partenerul ei, Anghel Damian. Deși ultima ei apariție este demnă de coperta unei reviste, Theo Rose a recunoscut că perioada sarcinii a fost una departe de a fi elegantă, așa cum multe mame știu cel mai bine.

Artista a vorbit și despre aspectele mai puțin „strălucitoare” ale sarcinii, pe care le-a experimentat și ea.

Theo Rose, ședință foto în ultimul trimestru de sarcină: „E pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine”

„N-am fost o cochetă în timpul sarcinii. M-am îmbrăcat în haine largi și rare au fost zilele când m-am aranjat puțin, în afara filmărilor și concertelor. Și atunci pentru că n-am vrut să înspăimânt pe cineva. Există zile când radiezi, într-adevăr, dar și zile când arăți aproape a vârcolac, adusă de spate, cu o față acră și multe iritații pe ea.

Așa că, în conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au îmbrăcat și m-au ajutat să mă transform în fel și fel și să îmi creez niște amintiri demne de revistele din afară. Că tot acolo am mai văzut poze de astea.

Și n-am vrut în nicio revistă, dar eu le-am pregătite pentru când or vrea să își amintească de mine la tinerețe. Am ales să pozez mai deocheată însărcinată fiindcă e pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine… dacă te uiți dintr-o parte.

N-am cui să arăt pozele astea, decât vouă. Mai am. Mai las și pentru zilele următoare”, a declarat Theo Rose pe pagina ei de Instagram.

Theo Rose vrea să nască natural: „Am zile când mă mai tem”

Artista a decis să nască natural, deși recunoaște că sunt zile în care se simte înspăimântată de acest gând. Chiar și așa, nu își dorește să dea înapoi, atâta timp când sănătatea îi permite să facă asta.

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: „Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus Theo Rose.

Cântăreața nu s-a confruntat cu un surplus mare de kilograme pe parcursul sarcinii, ba chiar s-a arătat încântată de noile ei forme.

„Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat. Eu în ultimul trimestru mai degrabă am slăbit, am avut grețurile alea. Cred că plecând de la o greutate de 45 de kilograme, nu m-am mai cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea vreo 55. Ultima dată aveam 53. Eu nu m-am omorât cu mâncatul, dar mă gândesc că e normal să iei în greutate. Voi mai lua și de acum încolo, sunt convinsă. Dar vă spun cinstit, după ce nasc mi-aș dori să rămân pe la 55 de kilograme, așa cum sunt acum. Mi se pare că în sfârșit arăt și eu a om”, a mai spus viitoarea mămică.

Vezi și: Theo Rose, cele mai noi fotografii cu burtica de gravidă. Artista este însărcinată în 7 luni | Demamici.ro

Vezi și: Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Artista a ales un prenume special | Demamici.ro

Vezi și: Theo Rose, însărcinată cu primul copil, a dezvăluit sexul bebelușului: „De data asta aflați de la noi” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni