Mămici și tătici celebri

Theo Rose a născut un băiețel: „E aici. Îl țin în brațe. E superb” | Demamici.ro

Theo Rose a născut un băiețel. Îndrăgita artistă în vârstă de 25 de ani a adus pe lume primul ei copil, rodul iubirii din relația cu partenerul ei, Anghel Damian.

Artista a împărtășit vestea cea mare pe contul său de Instagram, în urmă cu doar câteva minute: „E aici. Îl țin în brațe. E superb. Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută!”. Vestea că Theo Rose a devenit oficial mamă s-a împrăștiat imediat pe rețelele sociale, iar fanii s-au grăbit să o felicite pe artistă.

Theo Rose a născut un băiețel: „E aici. Îl țin în brațe. E superb”. Artista își dorea să nască natural

Artista nu a dat încă detalii despre modul în care a decurs nașterea. A spus doar că își va împărtăși experiența după ce se va reface. Theo Rose a anunțat încă din timpul sarcinii că se gândește să nască natural, chiar dacă în unele momente mai apar gânduri de frică.

Totuși, gândul că se va recupera mai repede decât în urma unei cezariane, dar și teama generală de operații a artistei, au încurajat-o să ia această decizie mai ușor.

„Îmi mai e frică, da. Am zile când mă mai tem. M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: ‘Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile, nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică că totuși, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, declara Theo Rose.

Ultimul trimestru de sarcină nu a fost ușor pentru Theo Rose

Artista nu s-a ferit să vorbească deschis și despre aspectele mai puțin plăcute ale vieții de gravidă și pe care le-a experimentat și ea.

„N-am fost o cochetă în timpul sarcinii. M-am îmbrăcat în haine largi și rare au fost zilele când m-am aranjat puțin, în afara filmărilor și concertelor. Și atunci pentru că n-am vrut să înspăimânt pe cineva. Există zile când radiezi, într-adevăr, dar și zile când arăți aproape a vârcolac, adusă de spate, cu o față acră și multe iritații pe ea.

Așa că, în conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au îmbrăcat și m-au ajutat să mă transform în fel și fel și să îmi creez niște amintiri demne de revistele din afară. Că tot acolo am mai văzut poze de astea.”, povestea ea, în contextul unei ședințe foto pe care a realizat-o în ultimul trimestru de sarcină.

Vezi și: Theo Rose, ședință foto în ultimul trimestru de sarcină: „E pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine” | Demamici.ro

Vezi și: Theo Rose, cele mai noi fotografii cu burtica de gravidă. Artista este însărcinată în 7 luni | Demamici.ro

Vezi și: Cum îl va chema pe băiețelul lui Theo Rose? Artista a ales un prenume special | Demamici.ro

Vezi și: Theo Rose, însărcinată cu primul copil, a dezvăluit sexul bebelușului: „De data asta aflați de la noi” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

6 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

2 săptămâni

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

3 săptămâni