Taticul calaret si familia, primul Paste in casa noua! „Ne-am schimbat de cand ne-am mutat” VIDEO | Demamici.ro

Taticul calaret si familia, primul Paste in casa noua! „Ne-am schimbat de cand ne-am mutat”. Sergiu Ciobotariu, taticul calaret din Iasi, a petrecut primul Paste cu familia in casa noua. Andreea, sotia lui, a facut sarmale, cozonac si oua rosii.

Copilasii se jucau fericiti afara, la aer curat, iar chipurile parintilor pareau luminate, lipsite de griji. Anul acesta, familia Ciubotariu a primit de la oamenii cu suflet mare cel mai frumos cadou, o locuinta, un acoperis deasupra capului si toate conditiile ca sa poata avea o viata linistita, mai usoara si mai frumoasa decat cea de pana acum.

Vezi si: „Taticul calaret” si-a vazut visul implinit. Cum arata casa in care Sergiu s-a mutat impreuna cu sotia si cei trei copii VIDEO | Demamici.ro

Taticul calaret si familia, primul Paste in casa noua! Emotionat, Sergiu le-a transmis un mesaj tuturor romanilor

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat, tuturor românilor care au donat pentru a ne ajuta pe noi și pe copiii noștri. Le mulțumim celor de la BZI și, nu în ultimul rând, domnului Cătălin Moroșanu, care ne-au ajutat pentru a ne îndeplini visul de a avea o casă.

Acum, copiii noștri se pot juca, pot fi îngrijiți mai bine, pot alerga prin curte și sunt mult mai veseli. Vreau să le transmit tuturor românilor să aibă un Paște fericit! De asemenea, sper ca toată lumea să fie sănătoasă și să aibă parte numai de bucurii”, le-a transmis Sergiu Ciobotariu, reporterilor de la bzi.ro.

Vezi si: Barbatul care a mers calare la maternitate, ajutat de Morosanu: „Vreau sa-l ajutam sa-si construiasca o casa!” VIDEO | Demamici.ro

Sotiei lui Sergiu inca nu ii vine sa creada ce li se intampla. In urma cu doar cateva saptamani, Andreea nici nu indraznea sa viseze ca va pleca din camaruta pe care o numeau casa, insa viata le-a facut cea mai frumoasa surpriza si le-a demonstrat cat de imprevizibila poate fi.

De cand s-au mutat in casa noua, Sergiu si Andreea zambesc mai mult. Sunt fericiti pentru ca acum le pot oferi copiilor conditii mai bune si o copilarie mai lipsita de griji.

„Dacă îmi spunea cineva în urmă cu două luni că vom avea o casă a noastră, curată, cu mobilă, în care să trăim cu copiii noștri, nu aș fi crezut! Și noi, soțul și cu mine, ne-am schimbat de când ne-am mutat, suntem mai veseli un pic. Le mulțumim tuturor pentru că ne-au ajutat și e o dovadă că există oameni cu inimi mari!„, a declarat Andreea Ciobotariu.

Dupa ce va trece starea de urgenta, Sergiu va incepe munca. Taticul calaret abia asteapta sa aiba un loc de munca si sa poata oferi o viata si mai buna familiei sale.

Vezi si: Sergiu, „taticul calaret”, a donat din ajutoarele primite: „Am cumparat reteta unui batran!”| Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

7 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

2 săptămâni