Depresia postnatala a mai „ucis” o mama. Suzana avea 28 de ani si a lasat in urma un sufletel de 2 luni | Demamici.ro

Suzana Babic, in varsta de 28 de ani, s-a impuscat in cap chiar de ziua sa de nastere. Tragedia din orasul Subotica, din Serbia, a fost intens mediatizata in intreaga lume data fiind gravidatea depresiei postnatale care a facut-o sa-si puna capat zilelor.

Sotul era in oras, ii cumpara tortul de ziua ei in momentul in care femeia a facut nenorocirea. Trupul Suzanei a fost descoperit in locuinta din Subotica de catre prietenii invitati pentru petrecerea surpriza organizata cu ocazia zilei ei de nastere.

Acestia, in stare de soc, au chemat ambulanta, insa echipajul medical care a ajuns la fata locului nu a mai putut face nimic pentru proaspata mama.

Potrivit unui apropiat al familiei, make-up artistul traia o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul sau si era foarte incantata ca familia se va mari cu inca un membru.

Era fericita in sarcina si abia astepta sa-si stranga copilul la piept. Lucrurile aveau sa se schimbe radical la doar 2 luni de la venirea pe lume a bebelusului.

„Nimeni nu a prevazut lucrul asta, cel putin niciunul dintre apropiatii ei. Inimile si sufletele noastre sunt distruse”, a declarat un cunoscut al Suzanei pentru presa locala.

Suzana Babic si sotul sau erau iubiti inca din timpul liceului, iar recent tanara isi obtinuse licenta in economie. Potrivit presei locale, citata de Daily Mail, tanara mamica urma sedinte de terapie intrucat simtea ca nu este in regula din punct de vedere mental. Femeia a fost condusa pe ultimul drum si ingropata in cimitirul rusesc ortodox din Subotica.

Depresia postnatala este o afectiune serioasa, asociata cu nasterea. Printre principalele simptome se numara tristetea, nivelul scazut de energie, anxietate, plans, iritabilitate, probleme cu somnul si cu apetitul.

Toate aceste stari ale mamei pot afecta si nou-nascutul. Se crede ca depresia postnatala este cauzata de o combinatie a factorilor fizici si emotionali. O investigatie a fost demarata in acest caz pentru a se stabili cu exactitate circumstantele in care a avut loc sinuciderea.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni